Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Posiadam Bagi warriora na 50lvl (eventwy). Lecz nie mam zielonego pojecia jak dawac mu skille i staty. Znalazlem mase buildow lecz wszystkie ze tak powiem do starego dekarona. Mozna prosic o jakis build bagiego?

Najlepiej pod pvp.

Za pomoc +

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Co do skilli nie będę nic mówił bo sam miałem z tym problem, ale staty pod pvp to mógłbyś rozdawać tak:

Oczywiście najpierw pod broń ( podstawa ) A resztę proponuję STR>HEAL . Tzn. że więcej w STR (doda Ci DMG), mniej w HEAL ale też coś żebyś tak odrazu nie padł.

Nie wiem czy widziałeś już taki build statów ale robię tak na privach i testowałem na globalu bagim 100lv z eventu i było dobrze ;)

Edytowane przez RaShizer
Opublikowano

Bagi Warriorem iść w stosunek STR>HEAL ?? Chyba Cię pogrzało. Ta postać ma być TANKIEM i tylko TANKIEM. Do 80 lvla co prawda można dawać większość w STR, lecz potem zaczyna się chodzić na dungi i jednak ten HEAL jest lepszy. Polecam staty pod broń i dawać 4 HEAL 1 STR i co 2-3 lvle 2 STR 3 HEAL.

Co do skilli to pakuj w te najlepsze, i tak na 90+ robi się reset.

Opublikowano

Hm. On chce build pvp, ja bym rozdawała w skali 2 STR 3 HEAL cały czas, jeżeli ma być dobry w nawalaniu się z innymi. Na dungi i tak samemu nie chodzisz, trafiają sie tam nawet segi, więc trzeba rozważyć kilka argumentów, jak się chce prowadzić chara.

RaShizer, nie porównuj globala do privów!!! To są zupełnie obce światy i zupełnie odmienna rozgrywka. Na 100lv bagim to i ja się mogę pobawić, dużej zmiany nie odczujesz, jeżeli od tak sobie wejdziesz do gry, tym bardziej, że z eventu eq dostałeś nawet przyzwoite.

tlofbnowe2.jpg