Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kbot łapie DMG na MK w α,β,γ

ЯevoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam duży problem , mianowicie kbot za hujachuja(xD) nie może mi przejść MK ani w α,β,γ. Wszędzie dostaje kosmiczne DMG , mam naprawe na 90% , i dostaje szuta , klepie się , znów dsotaje szuta i tak wkółko i ubija tylko 2-4 kristaliny

Dodam że reszte alienów robi wyśmienicie , bez żadnej skazy. Przeszedł mi Całą β + γ(sam zrobiłem MK)

Jest na to jakiś sposób ? Konkretne Konfy ? Mam radius odpowiedni tj .720 , net jest dobry wszytko jest Ok.

Opublikowano

Jest sposób jeśli masz konto premium kupujesz peta levelujesz do 8lv p[otem kupujesz mechanizm kamikadze za 100tys urki i robisz np całe wrota alfa w około 30-40min ;D lol

Opublikowano

Mi robi alfe bete na full 12 -13 napedach + 2-3 oslonki i ze 2 w dronach . ogulnie na statku ze 3-4 oslonki reszta napedy i max lf3(lf4) i cale wrota robi alfe i bete.

do gammy dokladam tylko ze2-3 oslonki a drony;) i czasem w gammie na protki daje full speeda;) a oslony w drony.

Czyli jak dasz ze 3 oslonki reszta napedow + 2 oslonki w drony to zrobi cala alfe bete ez problemu a "radius" wszedzie mam taki jaki byl nie zmieniany czyli chyba 600. ;)

Opublikowano

Teraz są lagi, bo wszyscy co mają kbota noGG wysłali go do wrót, jak masz KbotGG, to poczekaj, aż bug w kbocie zostanie załatany i wtedy rób

Opublikowano (edytowane)

Jak widzicie dużo osób ma problem. To chyba wina kbota lub serwerów BP (ale raczej wina BP, wczoraj wprowadzali nowy materializator). Poczekajcie trochę lub ... można zawsze zrobić samemu. :)

Edytowane przez Madry12
Opublikowano

@Up

Bo jest na to bug?

@Topic

Lagi, to lagi, na nie nie da rady zaden bot.

Opublikowano (edytowane)

Ja mam pytanie,gdzie ustawiacie ten radius kiedyś było na forum pisane ale znaleźć nie mogę.

Chodzi mi oczywiście jak jest we wrotach

Edytowane przez ohary
Opublikowano

We wrotach się nie ustawia bo on i tak ciągnie w około mapy a radius na zwykle alieny się tylko zaznacza a możesz go znaleźć w zakładce ustawienia bij alien i kliknij na taki kwadracik na dole

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

Ale wiesz o tym że kbot zmienia tylko konfe w krytycznych przypadkach jak na tej 2 robisz to nie jest zła a jak na pierwszej to pewnie padasz na szybszych alienach

Opublikowano

Ją takie robiłem to w becie i w gammie nie dało rady więc ustawian teraz 12 napędów 3 osłony i w dronach 2