Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sliver

norbert427

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jak kupie premium srebrne to będę mieć 5slot oraz jak mam 4lvl to moge kupić kazda bron w sklepie w warrocku

Volvo to moja Pasja

Jeśli napisałem u ciebie posta lub Temat a Zaciekawił cie lub ci się spodobał kliknij Lubie to

Opublikowano

Dostaniesz 5 slot, jezeli kupisz nowa premke silver (mozna jeszcze gdzies znalezc stara). Obejscie lvl'a tyczy sie tylko w MarketPlace a nie w ItemShop

Welcome back

Opublikowano

Własnie też ci tak doradzam jak up wbij sobie tak 12-16 lvl wtedy są lepsze bronie niż na twój lvl 4 i co bedziesz mógł ? tylko wszystkie px i to wszystko bo k1 albo tar jest na 6 wiec ja ci tak doradzam

PS. Tak jak kupisz premke silver będziesz miał 5 slot za darmo

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ + : )

33983.png

18590.png

35672.jpg

21571.jpg

35662.gif

Opublikowano

Gdy posiadasz 4 lvl to w IS bedziesz mogl kupowac bronię tylko i wyłącznie przeznaczone do twojego lvla. Natomiast gdy kupujesz przez MP masz obejście lvla.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Aha dzięki a dał by ktoś stronkę żebym można kupić premium i jak mówiliście dobijam właśnie lvl aż dobije do 16i wtedy kupie a teraz chciałem jak stronkę z premium sliver to nowsza chciałem pooglądać

Volvo to moja Pasja

Jeśli napisałem u ciebie posta lub Temat a Zaciekawił cie lub ci się spodobał kliknij Lubie to

Opublikowano

Aha dzięki a dał by ktoś stronkę żebym można kupić premium i jak mówiliście dobijam właśnie lvl aż dobije do 16i wtedy kupie a teraz chciałem jak stronkę z premium sliver to nowsza chciałem pooglądać

Nie rozumiem Cie ... -.-

chcesz "pooglądać" to wejdź na allegro

32354141673387527780.png

Opublikowano

Odrazu przy aktywowaniu premki silver dostajesz 5 slot. lecz llvl nie ominiesz.

Podsumowywując:

Musisz wbic np 16lv zeby kupic Famasa

OkeanoS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...