Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

easymetin2 bany :)

Dandysowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

wlasnie odkrylem ze dzieki easymetin2 ida bany.. ostatnio duzo kont mi zbanowalo i sei dziwie jak to mozliwe ze tak szybko ale dzisiaj odkrylem ze cos jest nie tak. hsa mam zablokowanego dobrze przez bypassa. dokad nie mialem easy metin2 to bany lecialy ale jak ktos podkablowal po tyg najczesciej odkad mam sa prawie codziennie. i wlasnie teraz zobaczylem co jest grane :) mialem ustawione fb poprzez bypassa :) lowilo mi bo jeszcze zobaczylem ale mowie dobra wyjde i ustawie je na em2. wpisuje login i haslo a tu pisze "konto zablokowane" a pare sekund temu bylo wszystko ok dopoki nie wszedlem na em2... a expilem na em2 i bylo wwszystko ok tylko jak sie wchodzi z bypassa do em2 to cos nie tak...

Opublikowano

Jak ktoś cię wysypię to tak jest.

Gdyby nikt na ciebie nie kablował mógłbyś normalnie jechać na em2, ale ban zapewne byłby, ale po dłuższym czasie.

Bynajmniej ja tak uważam.

Opublikowano

witam

wlasnie odkrylem ze dzieki easymetin2 ida bany.. ostatnio duzo kont mi zbanowalo i sei dziwie jak to mozliwe ze tak szybko ale dzisiaj odkrylem ze cos jest nie tak. hsa mam zablokowanego dobrze przez bypassa. dokad nie mialem easy metin2 to bany lecialy ale jak ktos podkablowal po tyg najczesciej odkad mam sa prawie codziennie. i wlasnie teraz zobaczylem co jest grane :) mialem ustawione fb poprzez bypassa :) lowilo mi bo jeszcze zobaczylem ale mowie dobra wyjde i ustawie je na em2. wpisuje login i haslo a tu pisze "konto zablokowane" a pare sekund temu bylo wszystko ok dopoki nie wszedlem na em2... a expilem na em2 i bylo wwszystko ok tylko jak sie wchodzi z bypassa do em2 to cos nie tak...

http://www.mpcforum.pl/topic/462930-innezapowied-masowego-blokowania-hackerw/

Radze poczytać .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...