Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FPSy na serwach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem i to duży, dzisiaj grałem normalnie w minecrafta, później jak co jakiś czas mam nastąpił crash, i od tego momentu zaczęły się schody, wchodzę na serwer, nieraz zawiesi się przy wejściu, nieraz wejdę i nawet nie mogę się zalogować, bo jedna czynność trwa 5 minut -,- nie wiem co się stało, ale mam po 0 fpsów, na singlu działa normalnie, lecz gdy wchodzę na serwer to wszystko się... próbowałem już aktualizować minecrafta, nawet go "przeinstalować" i nic to nie dało ;/

Opublikowano

nie wiem czy na każdym, na serwie na którym gram tak jest, teraz wszedłem na serwer mpc to chodzi wszystko płynnie, wchodzę na tamten to kapa. Nie powinna to być wina serwera, bo ludzie grają, cały czas prawie jest pełny ;/

Opublikowano

Mi się wydaje że poprostu serwer na cieniutkim sprzęcie postawiony ... A może jakiegoś moda wgrałeś ?

Opublikowano

okazało się że to była chyba wina serwera ;p co i tak nie znaczy tego, że mam standardowo 50 fpsów w minecrafcie, a powinienem mieć ze 100.

Opublikowano

Sewer nie na słabym sprzęcie, bo wcześniej ponoć gładko szedł, po prostu chwilowy nie dobór :D

Zapytaj administratora, co się dzieje. :P