Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]patricok

patricok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patricok:

CO do pierwszych filmów to nie najgorzej jak na początki, ale zauważ, że bicie cubików to na YT już przetrawiony temat więc nie ma co nawet nakręcać bo jest filmik na którym pewien gracz sam bez pomocy niczyjej i BEZ PETA ubija cubika każdym statkiem

:)

Po co zapowiedź kolejnych filmików w formie filmu ? To bezsensowne...

Można na forum wspomnieć: "Oczekujcie nowych filmików, które niedługo się ukarzą".

Jeden z ostatnich filmików... Nakręciłeś go -> Wstawiłeś link w poście i w tym samym poście piszesz, że bez boosterków, ammo i czegoś tam... Ok nakręcaj co chcesz, ale po co się "żalisz" (a raczej tłumaczysz) ?

Fajnie, że coś robisz i za to masz +, ale tłumaczenie się jest bezsensowne.

Tak jakbyś chciał przekazać "Patrzcie na filmik..... ale nie zabijajcie mnie nie moja wina że tak wyszło"

Niektórzy na dobry filmik pracują dłużej i przedstawiają najlepsze sytuacje z wylocików...

Ja sam najlepszych akcji nigdy nie zarejestrowałem, gdyż na moim sprzęcie i włączonym Hyper Cam zamula mi sprzęcik.

Sam nie nagrałem swojego pierwszego filmiku lepiej, ale pokażę wam STARE DO I KLIMATY:

Filmik mojego autorstwa - Pozdrawiam xtie.!

Opublikowano

@xtie

widziałem że ubija kubiki kazdym statkiem, ale ten gracz władował w tą grę więcej kasy niż jest wart dobry samochód

zapowiedź po to żeby taki gracz jak ty mógł sobie nabić post pytając po co

co do tego "żalenia, czy raczej tłumaczenia" , tak tłumaczę się gdyż niektórzy gracze widząc filmik mogą sobie pomyśleć że mało biję , ale nie zwracają uwagi na to że lata się bez boosterów np

"niektórzy" którzy pracują na dobry filmik dłuższy czas mają ten czas na grę, a ja nie mam tego czasu tyle ile bym chciał poświęcić na grę, więc wrzucam filmiki z pojedyńczych wylotów.

@topic proszę o zamknięcie tematu, przynajmniej na jakiś czas bo niestety nie będę grał przez jakiś czas

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

elo genius napewno mnie kojazysz to ja BALBOA byłem u cb w klanie z eziem w spółdzielnia mieszkaniowa geniusa wiesz co sie stało z eziem ze nie gra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...