Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Darkorbit Hack

david994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądałem sobie fora i strony internetowe i wpadłem na taką stronke z takim filmikiem :

Niewiem czy to działa czy kolejny fejk wiec kieruje to pytanko do was. Wy bardziej sie znacie ode mnie z tymi tematami wiec moze ktoś sie wypowie na ten temat? ;)
Opublikowano

to jest hack z działu "basnie tysiąca i jednej ściemy "

uri hack to program do wykradania kont nieostrożnym userom

Opublikowano

to jest hack z działu "basnie tysiąca i jednej ściemy "

uri hack to program do wykradania kont nieostrożnym userom

No jak dla nas to pewnie tak :P Ale zagraniczni użytkownicy moim zdaniem dominują w tym , bo większość programów typu boty hacki itp jest od nich. Rzadko sie zdarza zeby nasz polski hacker zrobił coś takiego. Nie mówie ze ich nie ma wcale ale ogółem zagraniczni hakerzy dominują jak dla mnie takimi programami. Mimo że większa połowa to ściemy.

Opublikowano

No jak dla nas to pewnie tak :P Ale zagraniczni użytkownicy moim zdaniem dominują w tym , bo większość programów typu boty hacki itp jest od nich. Rzadko sie zdarza zeby nasz polski hacker zrobił coś takiego. Nie mówie ze ich nie ma wcale ale ogółem zagraniczni hakerzy dominują jak dla mnie takimi programami. Mimo że większa połowa to ściemy.

Prosze naszych hakerów do tego niemieszać , znając ich jeszcze by coś poprzestawiali ...

Opublikowano

To jest jedno , wielkie tzw. FAKE

To wszytko opiera się na jednej zasadzie , to to samo co yang hax do metka. Te rzeczy przechowywaen sa na serwerze i nie da sie tego zmienic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...