Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Najlepsza strzelaba ;)

yuma30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Posiadam 700bf i nie mam pojęcia jaką strzelbę sobie wybrać. Doradźcie mi. Najlepiej żeby zadawała duuuużo hp.

@BTW

Jestem royal i poproszę nazwy tych strzelb po Polsku.

Pokój i bezpieczeństwo, bracia.

Działamy w mroku by służyć światłości. Jesteśmy Assassynami.

Nothing is true, Everything is permitted.

Requiescat in Pace

yuma30.png

Walnij delete.png

Opublikowano

Jak dużo hp to strzelba na bliski dystans z małą ilością DMG.

Najlepiej jakąś uber.

popatrz tutaj.

http://www.mpcforum.pl/topic/404405-info-statystyki-broni/

W dziale obowiązują odpowiednie prefixy:

[Cheat] - Hack

[Q] - Pytanie, problem, szukam

[News], [info] - Newsy, informacje

[Tut], [VideoTut] - Tutorial, Videotutorial

[Dyskusja] - Rozmowa na dany temat

w83od2.jpg

Opublikowano

Jeśli masz zamiar biegać ze strzelbą i rozwalać nią każdego to polecam short/fast (tj. Strzelacz stewarda/super strzelacz stewarda)- nawet 50dmg z krytyka, a jeśli chcesz tylko dobijać nią i czasami pocisnąć kogoś z za murka albo z daleka polecam long/slow (tj. łamignat/super łamignat)-super łamignatem z bliska możesz walnąć nawet 60dmga, przyznam że ja jej lubię używać żeby się "pośmiać" xD sporo zabawy z nią jest. jak kupiłem łamignata na gunnera to robiłem tak: beczka+bazooka (60dmga) - gość leci w powietrze i powietrzu dobijam łamignatem i zwykle po gościu ;P

Opublikowano

ta zasieg bliski szybko strzelna najlepsza mozna wymiatac duzy dmg ma no i jest na daleiki i wolny ale lepszy pierwszy mozna spokojnie uzywac zamiast karabinu no i wazne jest to je jak cie commando atakuje to latwo i szybko go ustrzelic wogole bron troche jest za mocna troszke dla nobow ale fajna

Opublikowano

Dystans krótki, szybkostrzelna, za 560bf na unlimited.

@Up ogarnij interpunkcję. W żadnej twojej wypowiedzi nie widziałem ani przecinka, ani kropki...

Opublikowano

Siemka ja też mam taki problem a nie lepsza by była broń szturmowa 590 ? Ona kosztuje kolejno 90 , 280 , 560 jak by ktoś grał na ang . ta ostatnia .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Siemka ja też mam taki problem a nie lepsza by była broń szturmowa 590 ? Ona kosztuje kolejno 90 , 280 , 560 jak by ktoś grał na ang . ta ostatnia .

przecież szturmowa to to samo co super łamignat... tylko chyba droższa

Opublikowano

przecież szturmowa to to samo co super łamignat... tylko chyba droższa

NIe, nie, nie. Szturmowa to broń, która została dodana przy premierze mapki alpine assault. Jest to bardzo słaba strzelba ze względu na niewysoki dmg (ok. 30-40) i bardzo długi czas między oddaniem kolejnego strzału. Zazwyczaj zanim uda nam się wystrzelić drugi nabój, giniemy od noża commanda.

Opublikowano

NIe, nie, nie. Szturmowa to broń, która została dodana przy premierze mapki alpine assault. Jest to bardzo słaba strzelba ze względu na niewysoki dmg (ok. 30-40) i bardzo długi czas między oddaniem kolejnego strzału. Zazwyczaj zanim uda nam się wystrzelić drugi nabój, giniemy od noża commanda.

chodziło mi o to, że np. jest Super Szwajcar/The Super Cheeser i jego odpowiednikiem jest Tier 1 Elite M249/Elita M249 1 klasy... I z tymi strzelbami jest chyba tak samo

Opublikowano

chodziło mi o to, że np. jest Super Szwajcar/The Super Cheeser i jego odpowiednikiem jest Tier 1 Elite M249/Elita M249 1 klasy... I z tymi strzelbami jest chyba tak samo

No właśnie nie :P Strzelby, tak jak pistolety i noże, nie mają swojego droższego odpowiednika. Karabiny, bronie ciężkie i snajperki mają te droższe gatunki.

Opublikowano (edytowane)

Ja szukam czegoś mocnego czym mógł bym wykańczać przeciwników na żołnierzu . Co polecacie może pirete pistol on wali po ~60 dmg no i head shoty ??? Help.

Liczy się dla mnie duże dmg i żebym mógł dedać z każdej odległości tak jak z pirate . Co polecacie?

Edytowane przez GhostPlayer

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

jak z każdej odległości to raczej (super)łamignat, bo piracki pistolecik to 1 strzał na 3,5 sekundy masz i trudniej trafić ;P

Opublikowano

ze średniej to około 20-30 z krytyka 50 i z dalekiej tak samo

tylko z bardzo daleka będziesz walił słabo jeśli w ogóle trafisz, mam na myśli dystans "snajperkowy"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...