Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] hacki do battlefiled heroes

mistrz420PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
B) Szukam hacków do gry battlefiled proszę o linki i z góry dziękuje jeśli zastanawiacie się po co mi hacki bo jak gram bez nich to widzę jak inni je mają np. nieśmiertelność szybkość itp. Edytowane przez mistrz420PL
Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak nieśmiertelność, zwiększona szybkość chodzenia.

Są za to skille, które umożliwiają to.

Gunner ma tarczę i FF. Tarcza na5 daje dodatkowe 60hp a FF na5 co 4trafiony strzał w przeciwnika daje nam 14hp. (jakoś tak)

Ma jeszcze skilla, który daje mu szybkość chodzenia.

W dziale obowiązują odpowiednie prefixy:

[Cheat] - Hack

[Q] - Pytanie, problem, szukam

[News], [info] - Newsy, informacje

[Tut], [VideoTut] - Tutorial, Videotutorial

[Dyskusja] - Rozmowa na dany temat

w83od2.jpg

Opublikowano

Hacki do BFH są tylko takie jak ESP/Wallhack i kiedyś był darmowy aim, teraz trzeba mieć VIPa za 5euro, są inne aimboty ale to do kosza, wykrywalne można d*pę sobie podetrzeć takimi...

Opublikowano

Hacki do BFH są tylko takie jak ESP/Wallhack i kiedyś był darmowy aim, teraz trzeba mieć VIPa za 5euro, są inne aimboty ale to do kosza, wykrywalne można d*pę sobie podetrzeć takimi...

Każdy cheat jest wykrywalny.

wystarczy SS PB.

w83od2.jpg

Opublikowano (edytowane)

Mój znajomy już dostał bana za czitowanie :) Więc przestrzegam przed tym! Nie radzę cheatować, EA znajduje coraz to lepsze sposoby na cheaterów( i dobrze! :P)

Ja nie rozumiem jak można używać hacków do tej gry! :|

Edytowane przez YankeS96
Opublikowano

Mój znajomy już dostał bana za czitowanie :) Więc przestrzegam przed tym! Nie radzę cheatować, EA znajduje coraz to lepsze sposoby na cheaterów( i dobrze! :P)

Ja nie rozumiem jak można używać hacków do tej gry! :|

Nie wiem czy wiesz gdzie jesteś.

MPCForum - Cheaty, boty, bugi hacki do gier online.

w83od2.jpg

Opublikowano

Każdy cheat jest wykrywalny.

wystarczy SS PB.

Ja używam jednego cheata jak PB zrobi ss to jest normalny, bez żadnych kwadracików, ani czarnego całego ss. Używam chyba od początku gry, nawet jak grałem z rok temu to też na hacku. Teraz mam 16, 8, 5lvl i nie mam bana. Jeszcze na innym koncie 8lvl ale już nie gram na tamtym od dawna... PB może sobie wsadzić kija w oko bo nic jeszcze nie robi. Tak samo jak chyba GGC stream (też antycheat na niektórych serwerach) nic jeszcze nie zrobili. (Cheater na wolności :D)

Opublikowano

Ja używam jednego cheata jak PB zrobi ss to jest normalny, bez żadnych kwadracików, ani czarnego całego ss. Używam chyba od początku gry, nawet jak grałem z rok temu to też na hacku. Teraz mam 16, 8, 5lvl i nie mam bana. Jeszcze na innym koncie 8lvl ale już nie gram na tamtym od dawna... PB może sobie wsadzić kija w oko bo nic jeszcze nie robi. Tak samo jak chyba GGC stream (też antycheat na niektórych serwerach) nic jeszcze nie zrobili. (Cheater na wolności :D)

To jest ukryta treść, proszę

Acha

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Acha

Zbanowani frajerzy co używają aimów przez winjecta, takie to jest gó*no nie dziwię się, jak szukałem hacków przez winjecta to sprawdziłem z 15 i za każdym razem kick od pb za aima, a go używałem tak że się nie dało zobaczyć, tylko przez ss od pb lub innego dziadostwa. Co jak co ale są hacki niewykrywalne na dzień dzisiejszy...

Opublikowano

A powiedz mi, czy do jakiejś gry nie ma cheatów ?

3/4 cheaterów jest teraz banowane, na serwereach co 5-10 minut ktoś leci, z bananem. Nie wiem, jakie masz wyobrażenie o PB screenach, ale coś mi się zdaje, że błędne.

Opublikowano

A powiedz mi, czy do jakiejś gry nie ma cheatów ?

3/4 cheaterów jest teraz banowane, na serwereach co 5-10 minut ktoś leci, z bananem. Nie wiem, jakie masz wyobrażenie o PB screenach, ale coś mi się zdaje, że błędne.

Ja nabijając 16lvl dalej nie dostałem bana, cały czas używając hacków, zarówno esp i większość czasu aima (teraz nie bo trzeba mieć VIPa), PB robi żałosne ss, wykrywa tylko jakieś słabe hacki.

Nie każda gra ma cheaty, do tych mało znanych gier nie ma hacków i cheatów... Nawet nie zawsze Cheat Engine działa... Ale BFH jest dosyć znaną grą.

I proponuje zakończyć nasze gadanie bo i ja i ty mamy trochę racji, a temat można zamknąć bo spam idzie....

Opublikowano

Ohhh dude, już raz to tłumaczyłem. PB screeny, ustawia administrator serwera, jak je ustawi, takie będą, przegląda je żywa osoba, i dlatego żadko cokolwiek z nich jest wyłapywane, nikomu się nie chce oglądać tysiąca screenów co pół godziny. Zapewne grałeś na salty pretzels, lub coś podobnego, jednak na OG, serwerach klanowych, zapewne dostałbyś bana, uwierz, da się wyłapać po ruchach. 16 ? Ja znam osoby, które nabiły 30, jednak koniec końców bana wyrwały.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...