Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepsze

Pr0Patrol

Siema  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze l85a1 czy m249mini

• l85a1
      13
    • m249mini
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam l85a1 i to jest zajebiste ale m249 ma duzo ammo i to wygrywa ja bym wziol m249 bo l85a1 ma duze damage ale troszke wolne ja mam tak

1. katana

2. mp5k rw edytion

3. famas gold

4. granaty;]

5. l85a1

6. flashe/adrenalina/ 6 slot change

7. pusto

8. m60 gold

zobaczcie moje acc: http://www.gamersfirst.com/warrock/?q=Player&nickname=xarek6094plx

Opublikowano

Ja bym Ci bardziej polecił l85a1 ma duży damage, wystarczająca ilość amunicji, średni rozrzut ale ma celownik i mi nie sprawia to problemu. Jest to trochę ciężka broń dla assaulta ale napewno lżejsza niż m249.

Pozdrawiam, irzoss8.

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

ja uwazam ze lepsze by bylo l95ai ;]

DAJ PLUSA

Jak juz to L85A1 :D

@TOP

Ja bym wybral M249. Gralem obiema bronmi, ale bardziej do gustu przypadlo mi wlasnie M249. L85A1 ma troche duzy rozrzut, ale za to fajne dmg :]

Opublikowano (edytowane)

Ja bym proponowal l85. Minimi jak mialem to bylo to straszne gowno. Obrazenia bardzo male, niecelne, jedyny + to duzo ammo. L85 ma bardzo wielkie obrazenia+zoom i bardzo dobrze dopasowana celnosc. Jak juz potrzebujesz ckm'a to kup m60 owiele lepsze od minimi.

@down

Gry uczyc mnie nie musisz bo bez problemu zjade nie jednego "kozaka".

Lecz masz troche racji kazda bron jest inna i kazda bronia sie gra inaczej. Minimi dla mnie to kupa moze dlatego ze nie umiem z tym grac ale ja nie polecam.

Edytowane przez przem512
Opublikowano

Ja bym proponowal l85. Minimi jak mialem to bylo to straszne gowno. Obrazenia bardzo male, niecelne, jedyny + to duzo ammo. L85 ma bardzo wielkie obrazenia+zoom i bardzo dobrze dopasowana celnosc. Jak juz potrzebujesz ckm'a to kup m60 owiele lepsze od minimi.

trzeba umiec grac:P

Opublikowano (edytowane)

Dla mnie 249mini, duża ilość pocisków oraz celność, dzięki czemu można łatwo zrobić Pearl Harbor w bazie przeciwnika ;)

Edytowane przez Grasu

32354141673387527780.png

Opublikowano

Uważam, że o wiele lepszy jest L85a1 na cqc, lecz m249min jest dobre na DM i również jest dobre na Zombie.

xxx

Opublikowano

@Up

Nie mysl za wiele..

@Topic

wedlug mnie zdecydowanie lepsze jest l85a1 , bo jest to bardzo dobra bron ktora ma duze dmg i jest dobra na male jak i duze dystanse. Jednym minusem tej broni jest to ze jest wolna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...