Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] Aktywacja Konta Steam

GunzAlex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli jak aktywowac konto steam zeby mozna bylo dodawac znajomych , dolaczac do gier znajomych itd.
1. Rejestrujemy sie na stronie CD-Action 

http://forum.cdaction.pl/register.html

(e mail koniecznie musi byc prawdziwy)
2. Po podtwierdzeniu rejestracji wchodzimy w 

http://www.cdaction.pl/seriale/

i wybieramy gre Dark Messiah of Might and Magic
3. Wchodzimy na maila na którym zostalo zarejestrowane konto (cd action) i kopiujemy cd-key który dostalismy
4. Włączamy Steam logujemy sie na swoje konto steam na górze wciskamy Gry>Aktywacja Produktu Steam>Akceptacja Regulaminu>Gotowe
I juz mamy aktywowane konto steam ;-)

Tip: Radze wchodzic na stronke z keyami na cd action co tydzien bo czasami mozna dorwac calkiem dobre gry za darmo biggrin.gif np GTA IV

By GunzAlex

Tutorial stworzony w 100% przeze mnie można kopiować na inne fora ale tyko z moim podpisem "By GunzAlex" happy.gif

UWAGA : Nie wszystkie gry są do aktywowania na steam.

GunzAlex.png
  • Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serio kiedyś był tam key do GTA4?

Kurzczę szkoda że akurat nie wszedlem wtedy....

Teraz mam tylko Arme II z tej strony :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Dzięki! Plusik leci do ciebie, naprawdę przydatne! Będę odwiedzał cały czas :D Narazie mam Dark Mesjasza i Ghost Recon advance warfighter!

1307713087-U105081.jpg
Opublikowano

Ej a mam pytanko tam pisze ze jest klucz do assassina rev... ale jest wyczerpany kiedy uzupelniom?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@up

Revelations jeszcze nie wyszedl :P Pewnie jak wyjdzie to dodadza jakieś kody

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

wiem ze glupie pytanie a moze byc Fable III?

@up

Revelations jeszcze nie wyszedl :P Pewnie jak wyjdzie to dodadza jakieś kody

to mogl byc pre-relis bo jest

sygnasi.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja nie jestem w polsce i mi wywala:

This service is only available for Polish users. Sorry.

Jeżeli uważasz, że powinieneś dostać numer, pomimo odrzucenia przez automat lub masz problemy z uzyskaniem numeru w systemie automatycznym, zaloguj się na naszym forum i napisz prywatną wiadomość do użytkownika seriale (odbiorca tej wiadomości odpowie najszybciej jak to będzie możliwe, ale może to potrwać do kilkunastu godzin, zwłaszcza w czasie dni wolnych od pracy).

załatwi mi ktoś klucz i wpisze w rejestracji e-maila: [email protected]

i na tego e-maila wyśle klucze do Dark Mesiach i Deatch men bardzo bym prosił :P

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

@Krzysztofa

Wiesz co to proxy?

Co do tematu: wiem o tym 3 miesiące, dawno już aktywowałem , ale wiecie, że jak nie macie ich gazety tam gdzie oferowali seriale, to piracicie?

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Klan: Aeria

Opublikowano

@Krzysztofa

Wiesz co to proxy?

Co do tematu: wiem o tym 3 miesiące, dawno już aktywowałem , ale wiecie, że jak nie macie ich gazety tam gdzie oferowali seriale, to piracicie?

A kto wie o tym ,czy mam gazetę ,czy nie ? Może miałem ,przeczytałem i poszła na podpałkę?

Ale macie tu powalonego moderatora ... No cóż ,lepiej nie zaglądać do tego działu ...

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/306861-tutsteam-crack-wszystkie-gry/

tutaj było to samo ten sam link ... więc nie kłam ! masz + bo ten temat wygasł...(tnz. usunęli)

Opublikowano
@Krzysztofa

Wiesz co to proxy?

Tak wiem coto proxy, ale proxy na te strony nie działają.

Po prostu mój dostawca blokuje takie rzeczy i tyle. (http://www.kpn.nl)

możesz se zobaczyć jak nie wierzysz.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Reszta tych gier nie jest na steam ... Boże poczytajcie troszkę a nie 1 prostej rzeczy nie umiecie to musicie od razu o tym pisać... Nauczcie się używać mózgu.

Ps. Dziękuje dobranoc.

Opublikowano

Ehh nie działa mi cdkeyd do Tom Clancys Rainbow Six Vegas ani do 1 i do 2 pisze takie coś ;/: niepoprawny kod produktu podany kod jest nieprawidłowy sprawdź czy wszystkie znaki zostały poprawne wpisane.... i dupa a ja sie już cieszyłęm ;[

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ehh nie działa mi cdkeyd do Tom Clancys Rainbow Six Vegas ani do 1 i do 2 pisze takie coś ;/: niepoprawny kod produktu podany kod jest nieprawidłowy sprawdź czy wszystkie znaki zostały poprawne wpisane.... i dupa a ja sie już cieszyłęm ;[

musi dzialac , gdzie ty to wpisujesz?

GunzAlex.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...