Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]ExtremeMtr2(XenoxMt2 s3)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!!!Mam dylemat-co lepsza dla BM-a Um 15 i 15 ludzi w trucie czy Swiety Miecz (Nie pamietam dokadnie bonow,ale chyba 15-30 na ludzi wbudowane i 1-5 bony to: 15 na ludzi,20 int,15 kryt,15 szycie,15 trucie.) @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Prosze o odpowiedz ;p Za fajne odpowiedzi + - iki poleca!!!! (BM-owie na Xenox-ie mowili,ze dla BM-a lepszy Swiety,ale to nie sprawdzona informacja. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Opublikowano

Oczywiście dla bm to święty ponieważ ma dobre bony lepsze niz zatruty i ma więcej na ludzi a u bm liczy sie przede wszystkim Magiczna wartość ataku wiec moim zdaniem swiety miecz

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Ale ja wlasnie nie wiem.Nie wiem co dla BM-a lepsze Swiety czy truta 15 um 15L? ;/

Skoro mowisz,ze swiety bedzie lepszy.... Ok wezme go ale czy Swiety jest lepszy niz smiercio 15 um 15L?

Opublikowano

Chodze do 2 gim do klasy matematyczno-informatycznej wiec wiem troszke o matematyce :) A i jeszcze jedno " Potem miedzy bronia 160 robiona potem z swietego a bronia 160 robiona z truty jest OGROMNA roznica w wartosci magicznej co jest MUSEM dla bma." Co to znaczy MUSEM?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...