Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] MW 2 Instalacja.

Rokoko123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam , mój problem polega na tym że sciagnełem wersje MW2 PROPER SKIDROW ważaca 11 Giga która jest rozłożona na 2 cześci a mianowicie folder 1dvd i 2dvd

szukałem po internecie instrukcji jak zainstalować właśnie ta gre , ogólnie chodzi mi tylko o gre na singlu , a oto instrukcja która śledze :

1. Unpack - rozpakuj obrazy (najprawdopodobniej masz wersję scenową czyli party po 93 albo 47 MB)

2. Mount or Burn - zamontuj w jakimś wirtualnym napędzie (np. przy pomocy Deamon Tools) i uruchom po kolei obrazy

3. Instal

4. Na obrazie DVD2 masz folder SKIDROW, kopiujesz go do folderu, w którym zainstalowałeś MW2 i podmieniasz

5. Play the game

Wiec tak rozpakowałem plik na dvd 1 ważacy 93 mb , rozpakowalem także dvd 2 ważacy około 47 mb , zamontowałem obraz z dvd 1 instaluje ... gdzieś na 80 % instalacji,

instalator zapytał mnie o dvd 2 mam rozpakowany ale program każde mi znależć plik czyli Browse (odszukaj itd ) nie mam takiego pliku w tym folderze a problem polega na

tym gdy montuje obraz z dvd 2 to pokazuje mi sie folder SKIDROW z crackiem i tutaj tkwi problem jak mam to zainstalować dokładniej jak dokończyć ta instalacje i odszukać ten

plik z dvd 2 , narazie stoje na punkcie 2/3 czyli uruchomić i instalować , jeżeli ktoś miał taki problem lub wie jak go rozwiązac , prosze o pomoc :)

Pozdrawiam...

Edytowane przez Rokoko123
Opublikowano

Witam , mój problem polega na tym że sciagnełem wersje MW2 PROPER SKIDROW ważaca 11 Giga

Kup oryginał a nie będziesz miał takich problemów.

Close.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...