Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie odpala sie Cod4.

3MajFas0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z COD4 gdy chce włączyć grę dla wielu graczy wyskakuje błąd iw3mp.Nie wiem czy karta dźwiękowa ma coś do tego ponieważ nie mam zainstalowanej jeśli ktoś wie co mam zrobić proszę o napisanie

Opublikowano

grałem już na swoim kompie w cod 4 jeszcze z 2 miesiące temu bo miałem na nowo wgrywanego windowsa xp i od tego czasu gdy miałem tego nowego windowsa to już nie działa

Opublikowano

grałem już na swoim kompie w cod 4 jeszcze z 2 miesiące temu bo miałem na nowo wgrywanego windowsa xp i od tego czasu gdy miałem tego nowego windowsa to już nie działa

Masz podłączone słuchawki, mikrofon ? Jaką masz wersje gry ? Oryginał czy pirat ?

Opublikowano

mam oryginalną wersje, gdy podłączyłem słuchawki i mikrofon to nic nie dało błąd nadal wyskakuje

Jeżeli masz wersje gry 1.7 pobierz to:

To jest ukryta treść, proszę

Skan nie jest potrzebny gdzieś już to wrzucałem plik czysty na 100%.

Opublikowano

mam wersje gry 1.6

Pobierz patch'a 1.7 zainstaluj go, jeżeli to nie pomoże przeinstaluj gre - później będziemy się martwić. Pamiętaj o aktualizacji PB itd..

Opublikowano

Jeśli nie instalowałeś ponownie CoD4 po formacie ( Miałeś zgrane bądź formatowałeś tylko C:\ ), być może gra nie przystowała się do sterowników, które wgrałeś bądź też w ogóle ich nie masz.

Dlatego też:

1. Wejdź w folder Activision/Call of duty4/players/profiles/ twoj nick /

2. Zmień nazwę plikowi 'config_mp.cfg', bądź zrób kopie i go usuń.

Jeśli nie zadziała to przywróć nazwę itd.

Łatwiej by było, gdybym znał informację o błędzie.. Przynajmniej powiedz, czy ERROR jest typowo windowsowy, czy też uruchamia się konsola debugowania z Call of Duty 4.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...