Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] NoobKillerPL

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... Dlaczego uwazasz ze to hipek?

Hipek nawet konta na PL1 nie ma ( Filmiki sa z mojego <3 )

wiem że niema to poco nazwę masz hipek? sam nie możesz wymyślić tylko podrabiasz kogoś żeby mieć szpan na youtube czy na darku?

Opublikowano

Znam noobka i wiem wiele na ten temat poprostu hipek chciał też pograć na pl1 i grał z noobkiem a noobek gral troche u niego na usa 3 i tyle . A jak ty się nie znasz to nie pisz ze sie podrabia ...

Opublikowano

Z Zbk nie latalem, bo jak? Ja nie mam konta tam gdzie on, a on tam gdzie ja.

Jedyne co to na TS gadalem... Ale tak na 1 rzut oka, spoko koles :)

A Hipek to moj pro bot <3 Ja go nie podrabiam, jesli gdzies mam jego nick,

to po prostu gralem na jego koncie :P Gdybys nie reprezentowal postawy,

ze kto z youtube, slawny, to nie mozna nawet pogadac, ani nic, to tez pewnie

bys z nimi gadal juz nie raz :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

po prostu na twoim kontem latał hipek i zrobił sobie taki nick, dlatego na tym filmiku tak że nie wypadłeś oglądałem inne filmiki z twojego kanału to wynika z nich że możesz co najwyżej chrzan trzeć bo latać nie umiesz :) chyba że masz inne swoje filmiki wiec zapodaj ale nie lux czy no bushido zaraz:) bo takie bajki też byś chciał wciskać

sprostowanie: hipek wymiatał zawsze inne twoje filmiki kiepskie

Opublikowano

;D Nie wiem po co te nerwy panowie.... Ja noobka znam i to, że dał sobie "hipek" to mi nie przeszkadza ;D

Pozdrawiam Hipek !! Nowy Filmik Na Moim Kanale !!! ZAPRASZAM !!

Opublikowano

po prostu na twoim kontem latał hipek i zrobił sobie taki nick, dlatego na tym filmiku tak że nie wypadłeś oglądałem inne filmiki z twojego kanału to wynika z nich że możesz co najwyżej chrzan trzeć bo latać nie umiesz :) chyba że masz inne swoje filmiki wiec zapodaj ale nie lux czy no bushido zaraz:) bo takie bajki też byś chciał wciskać

sprostowanie: hipek wymiatał zawsze inne twoje filmiki kiepskie

Kazdy ma swoje zdanie, fakt, obecnie dawno nie gralem i slabo latam,

ale uwiez mi ze niedawno latalem duzo lepej :P

Bushido - Ta lama? Wez mnie nie rozsmieszaj.

On grac wogle nie umial, raz w nocy kolo 5 nad ranem go na 4-4, 3 razy pod rzad ubilem <3

EXPmIpC.gif

Opublikowano

słuchaj każdy gracz latający bez programów jest do ubicia nawet i ci co latają na kekravie bo to zwykle cieniasy :) ja osobiście na serwerze którym gram ubiłem każdego generała kilkanaście razy ale to zależy od podejścia czy wyskakujesz z niewidki czy spotkasz się na bitkach

ubić dobrego gracza na solo że ty na maxa możliwości bustery, lepsze rakietki empy i on tak samo to jest prawdziwy pojedynek bo jak go wygrasz to nie napisze ci ktoś że " to nie fer bo miałeś buster na hp a ja" wtedy można się poszczycić ze wygrałeś solówkę, buschoido umie się tłuc dobrze moze bym troche podbity jak nie raz ja na grze i zamiast empa to puszczałem robota albo rakietkie pld-8 :) ale nic gra to gra prosty bład i padasz wiec jak wygrasz z buschido na solo 3 razy pad rząd na full on i ty to daj mi ten filmik to ci nawet plusa dam

Opublikowano

Ja tam do noobka nic nie mam :D Ale mialem okazje miec z nim solo i bylo 2-2 o ile pamietam , a sam mysle ze moze najlepszy nie jestem ale cos tam jednak potrafie:D Ale ty noob od 2006 grasz ? nie wierzę :-)

Opublikowano

Mam nawet filmik z bigboya <3

Na starym laptopie, moze kiedys wrzuce :P

A to bylo na 3-8, jest przeciez na moim kanale filmik MPC Fights i to tam sie solujemy :P

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nubku moze wyskoczysz do mnie na pl1? ja jestem chetny ;>>>

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

Mam 2 ale nawet hasla nie znam.

Z czego jedno mam oddac, bo i tak nigdy sie na nie nie loguje xD

Tam 31pp, FE, 18lvl jest, ale ja tam nie gram :P

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...