Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko 5*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Warrock.net jest jakas promocja oto ona....

Free Dual Scorpions

Posted By G1-Neume | 15.07.2009

From now until July 30th, you’ll receive FREE 15 day Dual Scorpions when you redeem a Wallie-card in the War Rock Marketplace. Your FREE 15 day Dual Scorpions will be injected into your War Rock account once you successfully complete a Wallie-Card transaction. Hurry to the Marketplace to redeem your Wallie-card now!

*Some restrictions apply. Limit one Dual Scorpion injection per account. 15 days will be added to an existing Dual Scorpions lease on your account. Gift Codes and G1 Credit Packages do not apply.

Mozecie mi powiedziec jak zdobyc te scorpiony?

szgna2pac.gif

Opublikowano

Darmowy Dual Scorpions

Autor G1-Neume | 15.07.2009

Od teraz aż do 30 lipca, otrzymają WOLNY 15 dni Dual Scorpions podczas zrealizować Wallie kart w War Rock Marketplace. Twoja WOLNY 15 dni Dual Scorpions zostanie wstrzyknięty do swojego konta War Rock po pomyślnie ukończyć Wallie kart transakcji. Szybciej do Rynku wykupić swoje karty Wallie teraz!

* Niektóre ograniczenia. Limit jeden podwójny Scorpion wtrysk na koncie. 15 dni, zostaną dodane do istniejącego Dual Scorpions leasingu na koncie. Prezent Kody i G1 Credit pakiety nie mają zastosowania.

Opublikowano

Z tego co zrozumiałem (moim skromnym zdaniem) tu pisze że musisz odkupic Wallie-card w War Rock Marketplace. Scorpiony dostaniesz wtedy jak z powodzeniem zakończy się ta transakcja. Nie wiem czy na pewno dobrze zrozumiałem z tego ale poczekaj na opinie innych userów. :)

Jak pomogłem daj 5* :)

PozdR.!

Bóg napisał wstęp: Szanuj ludzi, Kurwy tęp.!