Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej wnerwiające postaci jakie znacie

kornik755

Najbardziej wnerwiająca postać  

94 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto ci? najbardziej wnerwia?

2. 2. Ci?g dalszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up@

Najwidoczniej słabo grałes.

Jeszcze wkurwiąca jest tristana, biegniecie w tf, ta przeskakuje, ulti wbija za tureta + ucieka odskokiem i złap takie coś.

down@

Nikogo nie wyzwałem, nie obraziłem. Powiedzaiłem mu , że słabo gra. Nunu jest łatwo zabić w grupie. Grałem nim długo i przeciwko niemu, także wiem.

2xdown@

Nie ma co słuchać ludzi takich jak Ty.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

nunu jest bardzo dobra postacia na dominion , ma bardzo przydatnego bufa (nie jest tak dobry na zwyklej mapie) i slow'a nie mowiac juz o ulti , jedyna wada ulti jest taka , ze bezproblemu je przerwac.

btw. slayer16 wszystkich wyzywasz od noobow czy slabo grajacych , ciekawi mnie jak ty grasz . nunu nie latwo zabic , gdzyz jest to tank... (chociaz lepszy jest jak idzie na ap)

Opublikowano

Powiem jedno... TEEMO! Ja grałem Jaxem , którego ogarniam , Teemo miał mnie na : 3 x Toksyczne Strzałki , 3 x Grzybki-Halucynki ;d i jeszcze raz to samo. Teemo powinien być super OP!

4IK9n.png <----- Przyganij glutka! :)

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4e985c4cc2ba9979893369 Grajcie i wbijajcie 5 lvl!

Kto gra w lola niech pisze na PW. Podam nick i serw na, którym gram :)

Przeczytajcie ten jebany spoiler! -.-

1 post [+] - Przynajmniej tu kurwa mam medal ;d

5 postów [+] Comentary is not dedected...

15 postów [-]

30 postów [-]

50 postów [-]

100 postów [-]

500 POSTÓW [-]

1000 postów... [-]

Opublikowano

Niestety teemo to glasscanon wystarczy Q,E,R lux i leży...(ZAWSZE)

to samo z combo annie, branda(świetne zapałki) tez go biorą na combo

według mnie na 5vs5 najbardziej wkurzajacy jest taric,ew dobrze ogarnieta sivir

na 3vs3 to:JAX, shaco(AP mój main), morgana

na dominionie to: jax(OP), haimer(w 3 go nie ubijesz jak broni), oraz lee sin(mój main na jungle na 5v5, oraz zawsze na dominionie ),

dodatkowo dla świetnego startu shaco zawsze na start boxami biore golemy(te małe), co daje 2 lvl jak już miniony przychodzą na linie, rzadko widze by shaco w przeciwnym teamie coś takiego ogarnął i wtedy dopiero to on jest wkurzający :P, dlatego jak ja gram to wszyscy przeciwnicy zapewne uznaja przeze mnie shaco za najbardziej wkurzajaca postac :P

sorki za to że sie rozpisałem i że tak chaotycznie:P

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Dla mnie bardzo denerwującymi postaciami [szczególnie na dominion] są te z długo niewidzialnością. Przejmujesz sobie w spokoju punkt a tu nagle taki twitch się za tobą pojawia i padasz... Oracle na dominionie średnio przydatne, bo bardzo często się pada.

Opublikowano

O ku*** nikt nie powiedział o Twitchu . :D

Dla mnie teemo jest żałosną postacią, gram nim tylko 4 fun.

Jest coś takiego jak oracle! Nie kosztuje jakoś dużo :P

xxcafs.png
Opublikowano

Według mnie: Karthus

Uciekasz sobie ze 100 hp do bazy,a tu nagle ulti. Jego pasyw też jest denerwujacy, po smierci E->W->Q/R

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Opublikowano

@Up Ale wnerwiają też te jego dziwne miny, co non top stawia. I tylko nie patrzysz pod siebie i masz przesrukane...

Niszczę system XP'kiem, a wszyscy co mają W7 to zdrajcy i powinno się ich roszczelać.

Opublikowano

@Up Ale wnerwiają też te jego dziwne miny, co non top stawia. I tylko nie patrzysz pod siebie i masz przesrukane...

Skill jak skill. Jeśli nie potrafisz omijać jego bombek, to się zamień liniami. To wcale nie jest trudne. Jakbyś zagrał karthusem przekonasz się, że trudniej nimi trafiać niż ich unikać. No chyba, że do gry nie używasz mózgu [bez obrazy oczywiście :>]

@2x up

Zgadzam się, dziś już ze 3 razy zostałem zwyzywany na czacie od noobów przez zabijanie z ulti karthusa. Moja wina, że stoją z 50hp pod turrecem zamiast zrobić recall? :(

@Hurra, twitch teraz kosztuje 3150. Będzie więcej denerwujących szczurów biegających po mapie... Hura.

Opublikowano

Zdechły Śpiewak jest wkurwiający ,tak samo pan goła klata czy teleporter z dupy.

Ale na botomie i tak nic nie pobije pierdolonego nosorożca ,go się krwa nie ujebie.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Signed, teemo, trundle, tryndamere, pantheon, nunu, ashe, orianna, cho gath, lee sin, vayne, karthus, zilean

Signed - knock + gaz - mega denerwujące

Teemo - grzyby, blnd, ta szybkość ...

Trundle - kamień omg jak ja tego nienawidzę

pantheon i jax - tarcza + doskok + stun

tryndamere - ulti + "spierdalator skill" pff xD

Nunu - op slow omg i do tego ulti, które jak nie powstrzymasz jakimś stunem to żeżre ci 1k hp ....

ashe - stun ulti, slow slow slow

orianna - nadal mocno denerwująca postać, jeżeli stoisz obok kuli ... to wiedz że coś sięzaraz stanie

cho gath - podrzut, silence, slow , wszystko w jednym omg

ezreal - w early te jego przebijające miniony skille tak strasznie denerwują ...

vayne - trudno do niej podejść, a jak podchodzisz to sru skok w krzaki lub z knockback skill, masakra

lee sin - dash, slow, knockback w wrogą wierze...

karthus - nanana uciekłam z kreską hp hura, BUM nara szary ekran. xD

Zilean - Bomby, slow, ulti -_-

Aha i jeszcze :

Anivia - 1v1 walka, wyprułam siebie ze wszystkich skilli, tadam jajko! Tadam ptaszek! Szary ekran gg

Oraz

VLADIMIR - ta jego plama to jakaś masakra! Uciachasz mu 99.999999% hp a ten W plama sru pod wierze i nici z killa, tak jak tryndamera.

Opublikowano

@UP A po polsku?

pan gola klata to chyba tryndamere , teleporter z dupy to sheen ,zdechly spiewak to chyba sona , ale napisal spiewak wiec nie jestem pewny :P , a nosorozec to mial byc alistar tak mi sie zdaje :D

Opublikowano

pan gola klata to chyba tryndamere , teleporter z dupy to sheen ,zdechly spiewak to chyba sona , ale napisal spiewak wiec nie jestem pewny :P , a nosorozec to mial byc alistar tak mi sie zdaje :D

Pan goła klata to lee sin.

Teleporter z dupy to Tf.

Zdechły Śpiewak - Karthus

Nosorożec - Soraka.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Pan goła klata to lee sin.Teleporter z dupy to Tf.Zdechły Śpiewak - KarthusNosorożec - Soraka.

Prawie dobrze xD. Teleporter z dupy to Kassadin.

Opublikowano

Prawie dobrze xD. Teleporter z dupy to Kassadin.

Kassadin też pasuje ;>

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...