Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakiej hostowni kupic dedyka minecraft ?

setamonak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pisze posta z zapytaniem na jakim hostingu kupic dedyka sprawdzalem duzo ofert ale sam jzu niewiem poszujuje hostingu w miaste taniego na 20 slotow moze ktos doradzic za dobre odpowiedzi + - iki ;)

Opublikowano

Dedyk - jest to całkowicie twoja, niezależna maszyna ;), a VPS to podzielony na mniejsze części dedyk, z którego nie tylko ty korzystasz :)

20 slotów - jak najtaniej to kupisz na ownserver.pl, w serwerowni francuskiej 1.50 zł za slot.

Nieco drożej masz u nich serwerownie we Wrocławiu, lub GameServ.pl, obie firmy w tym momencie 2.50 zł za slot.

Craftserve - są niewielkie lagi, dają mało RAMu.

Nie są to zbyt stabilne hostingi niestety... Jeżeli chcesz coś stabilnego to polecam :

-netshoot.pl

- pukawka.pl

- GamePix.pl

Opublikowano

A ja Craftserve.pl niestety nie mogę polecić, tak jak wcześniej napisałem są dosyć częste lagi, ich maszyny często nie wyrabiają, a ilość RAMu, który dostajesz na serwer jest śmiesznie niska... za tą samą cenę na 10 slotów masz serwer na netshoot.pl z podwojoną ilością pamięci. :)

Opublikowano

Hmm a ja polecam

http://slotex.pl/

10 slotów 30.75zł

Serwer uruchomiony na Bukkit

Dostęp do plików przez FTP

Autorski panel zarządzania

Darmowa pomoc techniczna

Kiedyś Miałem u nich serwer ale zrezygnowałem bo kasy nie miałem :E

Lub tak jak UP

Czyli

http://craftserve.pl/oferta

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Ja korzystam z usług CraftServe, mam z nimi bardzo dobry kontakt, nie mam lagów, a jak potrzebujesz mało slotów to dość tanio wychodzi. Jedynie droższe usługi są nieopłacalne. (Żeby nie było, nie jest to reklama!)

Jeśli pomogłem, kliknij "Lubię to"

arturb.jpg

by xamizo

mca.png

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...