Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasze statki

Sekhmet

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kontoq.jpg

ilość pd / poważania / uri itp różni się w poszczególnych częściach screena ponieważ tłukłem alieny na bocie w czasie robienia screenów smile.gif

toxyczny ja chyba twój nick też znam :]

oj Genius Genius:P - tak ten z vru co top10 ubitych alienów jest xD

KURWA... sygna nie działa

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Heh, żeby to jego konto w całości było i on przelewy robił :D

Opublikowano

Serwer: int15 global ameryka 5 :)

Opis: 3 miechy na bocie :P

35- lf3

4- lf4

17- napedow

35- bo2 (oslon)

i wszystkie dodatki :)

900k oslon bez boosterow :P

post-387577-0-84511700-1325008841_thumb.jpg

WAŻNE

Nie zbieram ani + ani - a jeśli chcesz mnie na siłę uszczęśliwić to daj to co uważasz za słuszne

ale i tak uważam ze jest masa innych użytkowników która naprawdę zasługuje na uznanie :) dzieląc się z nami TUT`kami i innym badziewiem :P

I JESZCZE WAŻNA RZECZ ZAMIAST OBRAŻAĆ INNYCH POSTARAJCIE SIĘ IM WYTŁUMACZYĆ BO MOŻNE NIE ROZUMIEJĄ TEMATÓW W KTÓRYCH ODPOWIADAJĄ

POZDRAWIAM:ÖPŦĭМŮ$»«PŖĭMΞ SERWER: Global Ameryka 5

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Konto dopiero w rozbudowie ponieważ 1-sze zostało mi skradzione.

Sorki za taką rozdzielczość ale z jakiś dziwnych powodów nie mogę zmienić rozdzielczości w DO.

Serwer PL3 :)

post-354117-0-84372000-1325788876_thumb.jpg

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Na PL3 już też powoli jest cieżko...już bardzo dużo graczy wali po 150k i takie stateczki jak większość ma to tylko darmowe PD...bo jak tu powalczyć jak ktoś cię na 3 hity bierze a ranga już powoli jest nie osiągalna dla większości

//Już tak nie offtopujcie :)

S.

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Konto dopiero w rozbudowie ponieważ 1-sze zostało mi skradzione.

Sorki za taką rozdzielczość ale z jakiś dziwnych powodów nie mogę zmienić rozdzielczości w DO.

Serwer PL3 :)

Oj kolego gram na GE1 i jest tam olbrzymi poziom u wielu graczy. Ale na pl3 jest pare osob mega bijacych. Mam swoich 3 idoli. Po każdym na karzdej firmie :) jeden z ZUO, jeden z EIC (czesto firmy zmienia) oraz z VRU osoba nie bedaca w top 100 ale bije mocno :D

Jak chcesz to zapraszam na GE1 jak mydlusz że jest poziom na PL1. Co frytoslaw?? Przeciez to noob, jak programy odlaczą, gral na pl3 ale zaslynal podkladania sie pod kubiki... I ostatecznie ban za ubijanie petów chyba, jakos ststki nabijal.

Opublikowano

O ZUO mi nawet nie mów....dziś jednego spotkałem i co? biję w niego jak szalony a tu same pudła więc ich raczej możesz odpuścic.A może wiem o kogo ci z Zuo może chodzić Bo bardzo często go spotykam i wiem ze bije po 200k :)

37be2935.png

Opublikowano

Oj kolego gram na GE1 i jest tam olbrzymi poziom u wielu graczy. Ale na pl3 jest pare osob mega bijacych. Mam swoich 3 idoli. Po każdym na karzdej firmie :) jeden z ZUO, jeden z EIC (czesto firmy zmienia) oraz z VRU osoba nie bedaca w top 100 ale bije mocno :D

Jak chcesz to zapraszam na GE1 jak mydlusz że jest poziom na PL1. Co frytoslaw?? Przeciez to noob, jak programy odlaczą, gral na pl3 ale zaslynal podkladania sie pod kubiki... I ostatecznie ban za ubijanie petów chyba, jakos ststki nabijal.

Frytoslaw nie dostał bana tylko -30 % :D tak samo Mlekołak on zaczą wchodzic powoli w top 9

a oni robili tak doszli do 2 klanó wojne zrobili i swoje pety rozwaliali :D

//Przestańcie offtopować!

S.

Opublikowano

Frytoslaw nie dostał bana tylko -30 % :D tak samo Mlekołak on zaczą wchodzic powoli w top 9

a oni robili tak doszli do 2 klanó wojne zrobili i swoje pety rozwaliali :D

//Przestańcie offtopować!

S.

Wiem co zrobili i że nie dostal bana ale w skrocie pisalem. A ty inferno to ta podroba z VRU?? na sentinelu zawsze

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nowa focia strego konta :D

Ps. nie moge dac w piszee ze nie takie roszerzenie :D

@edit dodam jeszcze jedna tego samego konta

:D

naimages.png

//IMG wrzucam...

Nie zdziwiło Ciebie to że w linku który tu wrzuciłeś oprócz obrazka była cała strona?

S.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1328359781-U382840.jpg

nie będę opisywał wszystko jest na max

konto skradzione :unsure: nosa dal mnie je ukradli nie ja je tylko mi je

LoveBugpoint idź sobie mi to zwisa i co oni mi niby zrobią jak konto dla mnie ukradli nie ja komuś, zastanów się zanim coś napiszesz

Opublikowano

@up piszac to moge znalesc twoje ip i zaniesc na psy pod tematem ze... ukradles konto ; )) a widze ze konto troche jest warte

Ja właśnie tak zrobie;)

Pozdro dziecio generale, znajda cie

Opublikowano

Ja właśnie tak zrobie;)

Pozdro dziecio generale, znajda cie

@up piszac to moge znalesc twoje ip i zaniesc na psy pod tematem ze... ukradles konto ; )) a widze ze konto troche jest warte

Trochę temat przystary, ale żeby zapobiec kolejnym napinkom.

Te konto było MU skradzione...

Opublikowano

Trochę temat przystary, ale żeby zapobiec kolejnym napinkom.

Te konto było MU skradzione...

MU? chyba jemu ogar adminie ... o.0

//Co miała na celu ta uwaga?

Obie wersje są właściwe. Pozostaje kwestia kto co woli...

S.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...