Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasze statki

Sekhmet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdjęcia naszych statków

Tutaj umieszczamy SS'y naszych statków, wypo, PP i innych naszych osiągnięć.

Jest to jedyny temat do tego.

Zdjęcia wstawiamy w

[img=link do zdjęcia.]

A w razie potrzeby(gdy zdjęcie może rozjechać forum) używamy

[spoiler][img=link do zdjęcia.][/spoiler]

Wzór

[b]Serwer:[/b]
[img=link do zdjęcia.]
[b]Opis:[/b]

//Maxikk

Ważne: Wstawiając screen z konta zasłoń swój nick!. Dobrze wiemy iż administracja Dark Orbit szpieguje nasze Forum. :)

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, ja zamażę nick, Ty również, ale... Początkujący będę chcieć się pochwalić pierwszym golcem/vegą w życiu i co? Nie zamażą z podniecenia, czy po pokazaniu miejsca w rankingu poleci ban. Wg mnie nie powinno tego tutaj być, a statek jak statek, każdy taki sam. Bez pokazywania nicku to co to za sława? ;)

Opublikowano

- Serwer: Oczywiście Polska 2 :D ( jak by ktoś tam grał może mi napisać na PW wkrótce zakończę bocić i zacznie się ostry Hunt ^^ )

endofgammawithoutnickna.png

Sam ukończyłem Gamme a tu screen z jej ukończenia ( skończyłem ją około 2 mieś. temu więc mój statek już totalnie inaczej wygląda :D ) ;d

Opublikowano

Serwer: Polska 3

1318586161-U288219.png

Opis: Co tutaj dużo gadać 17lv venom 27PP(przydzielone 17) FE 7lf4... Konto dostałem od Maxikk'a :)

Sekhmet ja też z PL3;D dawaj polecimy kiedy na statki czy coś :P puścisz mi swój nick na PW ^^ ?

Pzdr.

KURWA... sygna nie działa

Opublikowano

@UP ... Twój nick już znam na 100% bo wiele razy z tobą walczyłem :) Teraz Ci na PW napiszę ( bo jesteś zaufany ) mój nick xDD

2xUP dla Cb też PW wędruje ... W zwrocie mam nadzieję że też dostanę twój nick :)

Opublikowano

@UP ... Twój nick już znam na 100% bo wiele razy z tobą walczyłem :) Teraz Ci na PW napiszę ( bo jesteś zaufany ) mój nick xDD

2xUP dla Cb też PW wędruje ... W zwrocie mam nadzieję że też dostanę twój nick :)

Obecnie mam Szefa płk,ponieważ ranga skoczyła :D ale już niedługo odzyskam Szeregowego..

P.S. Genka miałem przez 1 dzień :D dlatego też 1 screen;p

EDIT: Hmm a czemu twój nick składa się ze "?" :D ? dostałem coś takowego: ?????????

Patricok nie bój sie też podaj swój nick (napewno jesteś z VRU:D)

KURWA... sygna nie działa

Opublikowano

Obecnie mam Szefa płk,ponieważ ranga skoczyła :D ale już niedługo odzyskam Szeregowego..

P.S. Genka miałem przez 1 dzień :D dlatego też 1 screen;p

EDIT: Hmm a czemu twój nick składa się ze "?" :D ? dostałem coś takowego: ?????????

Patricok nie bój sie też podaj swój nick (napewno jesteś z VRU:D)

Napisz mi na PW GG to ci na gadulcu podam bo tu jakoś dziwne ...

Opublikowano

1318689808-U288219.png

Oficjalnie opierdalam Was, za nie stosowanie się do wzoru...

Macie go w pierwszym poście, ładniej wygląda, i się nie wyróżnia, więc proszę go używać.

//Maxikk

Hahahaha :P szczerość

Opublikowano

Sorka ze bez screena ale musialem to napisac.

@UP

HZHAHaHHASHHHHAHAHAHAHHAHAHAAHHHHAHHAHAHA, <LOL>.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...