Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Najgłośniesza Wiadomość dnia !

david971

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiecie ze wszyscy dostali dlvle? Zobaczcie sobie na stronce. Masowe dlvly poszły. I to chodziło to to ze pamiętacie jak z 2 miesiące temu za scrypty banowali? To pisali jeszcze o tym ze nikt kto od stycznia pwrlvlował nie ukryje się i zostanie zbanowany lub bedzie miał dlvl no i stało się nawet jak to zrobił tylko raz to go wykryli.

Opublikowano

Ja miałem 64 i mi zdlvlowali za nic od roku nie grałem na opk ani nie używałem hackow :/ Napisalem ticketa zobaczymy co wyjdzie :/

HAhahhahahhahahhaahha "za nic" stary pierdolnij się w czółko używałeś hackow? używałeś i co z tego że rok temu ciesz się jak dla mnie powinien być PERM BAN!

Opublikowano

HAHAHA dobrze mu tak niech dalej tak robi to mu zbanują na zawsze ale 89lvl LOOL naprawde zal go ja bym nie gram na 89 na OPK

PS. To znaczy że G1 wreszcie ruszyło dupe i zajmuje sie hackerami super ^^

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ + : )

33983.png

18590.png

35672.jpg

21571.jpg

35662.gif

Opublikowano

2x up

Ja poprostu mówie że oni obserwowali od początku tego roku a ja w połowie tamtego ostatni raz uzyłem 5 slota w hacku i tyle.

Pozatym za hacki niema dlvl a ja nie powerlewelowalem ^^

ZBIERAM

PLUSY

Opublikowano

Szkoda takiego lvl'a, ale gość jest sam sobie winien...

Dla mnie używanie opk do wbijania lvl'ów ogólnie jest pokazaniem bezradności i braku umiejętności grania. A co dopiero na 89 lvl'u ??

Opublikowano

Mam do was pytanie: skąd wiecie, że grał na OPK ??? Skąd posiadacie takie info? Jakieś dowody???

xbravemalez miał 79 lvl dostał dlvl, ale on grał only BG (Pargona/Thaumagadi), a jeśli ogrania się BG to kolejne lvl wbija się bardzo szybko. Za jedna dobra gre można dostać nawet 2 tyś EXPa

kondi1 polski grasz 82 lvl też dostał dlvl, grał praktycznie only FFA 20killi

Opublikowano

Heh teraz wszyscy cheaterzy mówią "zbanowali mi 50/4/27...lvl. Nic nie używałem! NIE GRAM JUZ W WARROCKA!!!!"

Cheaterzy powoli się wynoszą z WR^^

@2xup albo dobra wola admina i dał Ci takie ostrzeżenie. Choć wątpię w to

snikersproject1.png
Opublikowano

To jak mój Kolega pytalem sie go czy mozna osiągnąć 90 lvl i czy ktoś osiągnoł taki lvl a on mi powiedział "Tak byl taki gość miał 90 lvl ale zachciało mu sie hackować i dostał dlvl" to wlasnie tak jest z hawkeyem i tyskiepl chyba za bardzo nie chcieli swojego lvl i chcieli wrócić do 1 lvl ;)

PS. Caly klan DemonsOfWarrock (tyskiepl klan) dostali dlvl podobno ich lider (xpatryk666x 66 lvl stracił) tak sie wkurwił ze popłakał się i zmienił nick LOL xD

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ + : )

33983.png

18590.png

35672.jpg

21571.jpg

35662.gif

Opublikowano

Przynajmniej g1 coś zaczęło działać.

Teraz każdy ma 1 lvl prawie.

Sam dostałem dlvl na 34 lvlu ale za plvl ale jakoś to będzie.

Tak jak pisał Grasu:

Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.

Jakoś to będzie ;]

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Hawkey ? nigdy nie widziałem jak hackował ale zawsze go o to podejrzewałem ...Dobrze mu tak moim zdaniem .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...