Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kbot

sssukimmm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, konto mam swieże ale forum czytam od jakiegos czasu i mam do was pytanie.

czy mozecie cos poradzic w kwesti tego ze nie mam mozliwosci przeniesc licencje na nowe ID?

na liscie ID widnieje tylko ID poprzedniego konta ktorego sie juz pozbylem, robie from ID i mam to z ktorego chce przeniesc, ale juz Dest ID wybrac nie moge , bo innych id na liscie brak. skad je w takiej sytuacji wziac ( jak dodac ) bo nie mam pomyslu.

zaznaczam ze 1E mam wykupione a bot do nowego konta byl juz wlaczony . czekam na wasze porady i z gory dziekuje :)

Opublikowano

Musisz się poprostu zalogować na konto , wtedy ci wbijje nowe ID do kbotcc. A jesli znasz juz to forum , to skad takie banalne pytanie? Nie przyszło ci to juź do głowy ? :P

Opublikowano

bot na nowym koncie lata, jestem logniety na nowe konto w przegradarce, w kbot cc dalej tylko stare id. gdyby rozwiazanie problemu wygladalo tak wlasnie - to pewnie by go nie bylo ;)

Opublikowano

@up hehe. A probowales resetowac kompa i kbotcc ?

tak, i to chyba ze 3 razy ( tzn reset kbota cc ) no i dalej dupa blada ;] ale co najlepsze 24h probnego juz minely a on dalej lata :P