Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legendy MPC

MPCshit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich nie-gimbusów. Tutaj możemy powspominać uczciwych użytkowników, na pierwszą myśl nasuwa mi się bekagimbusy oraz Dragon33. Pierwszy osobnik słynął (niestety, ale wyłapał bardzo szybko bana) z mistrzowskich prowokacji, ahhh. Spinka na 5 stron w temacie o rapie, coś pięknego. Drugi użytkownik w zasadzie przyczynił się do rozwoju tego forum, świetne poradniki, kanał na YT. Oczywiście również wyłapał bana przez jakaś "inteligentną" osobę, chyba jeden z głupszych banów. A wy kogo dobrze wspominacie ?

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Owned(a)! pamiętam ,roźmieszał mnie :D.

bekagimbusy - taki tam sobie troll,słabiutko mu szło.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ownedzik, Mateq, żeby się nie chwalić to między innymi nawet ja i multum innych fajnych osób, których mi się nie chce wymieniać.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ownedzik, Mateq, żeby się nie chwalić to między innymi nawet ja i multum innych fajnych osób, których mi się nie chce wymieniać.

Nosz krwa ,o Mateq-u zapomniałem.

Niechaj mnie bozia kara.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Jeszcze Papa Smurf, Czerew, Meth0d i osoby, które mam w znajomych tutaj.

Kurwa, zapomniałbym o Wojtasku, oczywiście on też :)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano
Jeszcze Papa Smurf, Czerew, Meth0d i osoby, które mam w znajomych tutaj.

Dzięki zią.

Nie zapomniane beki typu - ts z mateqiem pilarixem i resztą bandy, na czacie andrzeja gdy nas banowano co chwile, tutaj w pogaduszkach i ogólnie.

Pozdrawiam

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Mateq, Lenart, i ci cali, futurO, konie, musztardory, keczupy i inne. O! i jeszcze owned :D

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Masz jakieś zyski za administratora ? No i czuję się wielce odrzucony, za twe zdanie. :(

Nie gadałem jeszcze z takim typem MPCshit.

A zyski? Uznajmy to za tajne ; )

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...