Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiecie, aby mieć konto premium potrzebujecie gift coda. Dziś pokażę wam jak takowy kupić. Dzisiejsza cena waha się od 50 zł do 75 zł.

Zapraszam do oglądania.

http://www.youtube.com/watch?v=khxPZv0A724

Proszę o wyrozumiałe komentarze - jest to początek w cale nie głupiej serii tutoriali, po prostu zaczynam od podstaw. Daj suba - nie pożałujesz!

xxx

Opublikowano

No tak od czegoś trzeba zacząć, ale żeby kupić minecrafta nie potrzeba do tego poradnika... No i jeszcze na allegro to raczej odradzam, jeżeli chcesz mieć pewność że nie usuną ci giftcoda kup na minecraft.net

Erza_Fairy_Tail_Signature_by_oMagic.png

Opublikowano (edytowane)

Nie trzeba przez paypala... można przelewem bankowym wystarczy że rodzić lub ty masz konto w banku który obsługuje np płatności24 i już możesz wykonać przelew, no chyba że nie chcesz używać konta bankowego rodziców, a nie masz swojego konta to zostaje paypal.

Edytowane przez Leniu xD

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

czytales?

Ja czytałem i mimo to uważam że, nie złamał regulaminu, Ty lepiej przeczytaj na nowo z rozwaga.

I kolejny poradnik tego typu, jest wiele rozmaitych form kupna ale poradnik przy tym oczywisty.

Opublikowano

czytales?

A Ty? Czytaj ze zrozumieniem. To dotyczy let's playów itd., a nie video tutów. Nie podał tutaj linku do swojego kanału, więc nie złamał tej zasady.

Głębiej mojej myśli, mówię o Let's Playach, przygodach, survivalach itd. Video_poradniki są jak najbardziej dozwolone.

: )

Opublikowano

Gdybyś z uwagą obejrzał filmik byś wiedział że wszystko tam jest powiedziane a twoje posty w tym momencie są całkowicie nie potrzebne...

Mi chodziło o to że na minecraft.net można zapłacić przelewem bankowym, a ty nic nie mówiłeś o kupnie giftcod'a na minecraft.net więc nie wiem o co ci chodzi... i po za tym napisz sobie lepiej na karteczkach co masz mówić, bo pierdolisz bez ładu i składu...