Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cala Prawda O Was

viena123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedziec wam cos jestescie cholernymi hamami jak o cos prosze kazdy pisze noob nooob ,dziecko neo

A jak wy co chcecie co lizecie dupe wszystkich ,taka prawda jestescie je**** gnojami

Na tym serverze jest 1 porzadna osoba a mianowicie Adiii robi za free wszystko niczego nie wymaga jest najlepszy ,a nie jak wy su*** ,zdzier**** jeba ***** zeby nie pomoc innym a sami zulicie jak jakies kur****pod biedronka po antala

To forum spada na psy !!!!! czas zmienic HUJ WAM W DUPE !

Adii pozdro <3

Mounthains Ostrzeżony Wczoraj, 11:35 AM

Dodano do poziomu ostrzeżenia nie prosimy o launchery

Opublikowano

Dziękuję za ciepłe słowa otuchy pomyślę o tym jak będę kład się spać.

Złamanie Regulaminu

Opublikowano

nom fakt jest coraz mniej dobrych uzytkownikow ;] ale jest tez kilku dobrych ;]

i musialas sie zalic ?? -.- z tego co wyczytalem to masz 12 moze 13 lat ;]

30284.png

20764.png

Opublikowano

Milo nam ze jestes az tak uprzejmy niespodiewalismy sie tego po tobie:)

Ale zainwestuj lepiej w slownik jezyka polskiego i korepetytora z polskiego a nie zulisz kase od rodzicow na Neta:)

066142e5f9fa44069a9fa8085c3d000e.0.gif

18706.png

cs22vl2.gif

vipf.png

Moje Podpiete TuT-y :)

http://www.mpcforum.pl/topic/318958-pozyskiwanie-itemow-bez-chat-ow-wszystko-legalnie/

http://www.mpcforum.pl/topic/320419-pvp-muonline/

http://www.mpcforum.pl/topic/322396-interfejs-gry-muonline/

http://www.mpcforum.pl/topic/333449-tut-npc-muonline/

http://www.mpcforum.pl/topic/320503-klawiszologia/

http://www.mpcforum.pl/topic/340668-poradnik-blood-castle-devil-square/

Opublikowano

Wypraszam sobie. NIgdy mnie nie prosiles o pomoc, wiec nie masz prawa na mnie(rowniez na mnie) tak bluzgac.

Avate_eune_117_4_logo.png

Opublikowano

ale on ma racje ... kiedys bylo inaczej pytales to ci pomogli a teraz kilku tylko takich jest reszta to "cos za cos"

Opublikowano

Kolega sie zbulwersował bo dziecko nie umie robić sobie kobta bop mu sie ruszyć ty łka nie chce....

@Autor

pozdro i potańcz

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

ale tez fakt teraz jakis problem to np.MentOr to odrazu odpisuje jakby normalnie mial wscieklizne i klnie

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Zapraszam do działu pogaduszki, do tematu Owned!'a - Jak się obchodzić ze zwierzętami

reklama RMCF1902

Opublikowano

jak piszesz niepotrzebne i noobowskie tematy to ci nikt nie odpowie np. jaki serv jest najlepszy scigaj kurwa po kolei i znajdz odpowiedniego

Opublikowano

ja tam zawsze pomagam jak ktos prosi (mymetin2 sie nie liczy tam nikomu nie zakladam kont i nie pomagam w reje) wystarcZy tylko napisac a nie od razu zakladac tematy i wyklinac :/

29105455.jpg
Opublikowano

Ja tak samo jak MentOr też mam wszystkich w dupie ...

@Autor Jesteś noobkiem który zakłada Topic "pomocy" Przeczytaj regulamin ...

Ssam pały za 5zł.

Opublikowano

Autor jeteś poprostu DUZYM NOOBEM jak sie nie masz gdzie wyrzyc to wypierdalaj na podworko!!

Kto nie chce żeby SsixD została modem niech głosuję na nie!!!!!

Kto myśli jak ja niech wklei powyższy tekst do swojej sygnaturki.

Opublikowano

Buahahah,my liżemy komuś dupe?widać jak Ty liżesz Adiemu...

"According to legend, those who are called a berserker are an object of fear; not only for the enemy, but for the allies as well because it is said to kill anything in its path..."

~Serpico

Opublikowano

tak tak na youtube mam filmik ze robie konta za free czy pomagam

a kto wa poradnik dał?! ja pomogłem juz z kontami z 20osobami więc se wypraszam n4pie

21191.jpg

Opublikowano

Słuchaj.... Nigdy ze mną nie gadałeś... Nigdy o nic mnie nie poprosiłeś... Więc jakim cudem możesz tak o mnie mówić.... Jak Ci się coś nie podoba to idź się pobaw na podwórko z koleżankami... O ile je masz... Albo poproś o złotówkę i idź sobie na loda... Nq...

Pozdro dla wiernych użytkowników tego fora ^-^

Dis is maj fejwrit forum xD

21191.jpg

21571.jpg

31004.png

5417.jpg

Opublikowano

gremux niestety,za złotówkę się dziś loda nie kupi ;/

A co to tematu to myślisz że ktoś ci będzie jasno odpowiadał jak będziesz pisał jak debil i dysletka ?na wyścigi piszesz że nie masz czasu błędów poprawiać ?

"According to legend, those who are called a berserker are an object of fear; not only for the enemy, but for the allies as well because it is said to kill anything in its path..."

~Serpico

Opublikowano

Więc jak wam napisze coś

Polowa uzytkownikow forum musi zainwestowac w slownik j.polskiego najlepiej z duza czcionka "jusz", "rze"

Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów z życiu prywatnym jak i zawodowym

Kolego wyżej z kad wiesz jak sie "HUJ pisze " ??? bo masz napisane tak na bloku to nie moja sprawa .... w slowniku nie znajdziesz slowa chuj to nie pisz mi jak sie pisze ...... Do tych debili wyzej tych neosow dzieci

W dupie mam co o mnie myslicie dostalem juz pare PW ,ze ludzie mysla tak samo to forum spada na psy

Aha i jeszcze jedno ty frajerze wyzej na nie musze zulic 1 zl na loda .... nie jestem zulem takim jak ty ze na kolanach ojca blagasz zeby dal ci zlotowke ,albo z pod kratek w tesco wyciagasz ,bo komus wpadla przypadkowo

Wiec zakmnij ryj i wracaj na swoje Slamsy .... bo mama cie wolola musisz isc po wode do stawu

Mounthains Ostrzeżony Wczoraj, 11:35 AM

Dodano do poziomu ostrzeżenia nie prosimy o launchery

Opublikowano
Polowa uzytkownikow forum musi zainwestowac w slownik j.polskiego najlepiej z duza czcionka "jusz", "rze"

Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów z życiu prywatnym jak i zawodowym

Super z jakiej strony to wzioles ^^?

Kto nie chce żeby SsixD została modem niech głosuję na nie!!!!!

Kto myśli jak ja niech wklei powyższy tekst do swojej sygnaturki.

Opublikowano

Zamknijcie już ten temat po co on tu jest.

Do autora idź do kościoła do spowiedzi księdzu to opowiedz chce czy nie chce musi cie wysłuchać.

Bo wątpię żeby brawo girl chciało czytać twoje bzdury.

Złamanie Regulaminu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...