Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuję waszej pomocy :)

Kopiczko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Byłbym bardzo wdzięczny kązdemu kto poświęcił by 1 min swojego czasu i zagłosował na moje zdjęcie w konkursie "drużyny wszechczasów".Tutaj macie link do głosowania. Moje zdjęcie znajduję się na pozycji 19. Głosować możecie codziennie ale to już od was zależy czy będzie wam się chciało ^^. Z góry dziękuję za każdy głos :).

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

dzieki wielkie, nie wiem co jest w tym nieuczciwego :). W regulaminie konkursu pisało wyraźnie, że głosować może każdy :)

Weteran
Opublikowano

Moge zrobic to cos , ale co ja bede z tego mial ?! Bo zadne + czy - mnie nie interesuja . Nie wyzywie z tego rodziny . Interesuja mnie najbardziej pieniadze . Jest przy tym bardzo duzo roboty , a + czy - to lipa , bo co mi to da ?! Nic , no wlasnie nic . Jakbys mogl to napisz ile mozesz mi zaoferowac za to ze zaglosuje . Tylko wiadomo ze pisz mi jakis marnych stawek nie interesuje mnie 5/10 zl , bo to starczy na chleb i maslo , a na browce juz nie . Bo mam duza rodze to musze kupic 2 chleby czyli koszt jakis 7/8 zl , a maslo tez nie jest tanie 3/4 zl , czyli logicznie juz mi nie starczy na browca . Wiec jak masz mi pisac jakies marne stawki to lepiej sobie daruj , bo nie ma po co robic spamu . Jak dobrze placisz to moge to tez polecic znajomym , oni tez potrzebuja na browce i tez mogliby zaglosowac .

Licze na szybka odpowiedz.

Pozdrawiam

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

nie mogę zaoferować żądnych pieniędzy :). Moge Ci być winny przysługę jeżeli chcesz czegoś innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...