Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Działający fishbot do Metin2 PL .

inside ™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich w moim pierwszym poradniku .

Czytając ten temat dowiecie się , jak poprawnie zainstalować fish bota , nie obawiając się bana .

A więc zaczynamy !!

1. Pobieramy naszego fish bota . [ M2 Fish bot by Erper ] , ale jeszcze nic z nim nie robimy . W następnym punkcie powiem kiedy instalować i jak . ;d

http://www.mpcforum.pl/topic/428554-tutdl-m2fish-40/

2. Aktualizujemy metina , czyli klikamy w ikonke z ' ptaszkami ' i metek zaczyna nam się patchować . Gdy wyskoczy okno logowania wyłączamy metina .

3. Po aktualizacji metina , wchodzimy w folder Metin2 PL , następnie szukamy folderu "hack shield czy hshield" . Gdy już go zlokalizujemy , to go usuwamy . Po czym pobieramy ten folder (hshield zablokowany bypass by Misiekantos253)

http://hotfile.com/dl/118630137/a77f9b4/hshield_blocked.rar.html

i go wklejamy do folderu Metin2 PL .

dokładniej ten dl co dałem, to jest z tego tematu : http://www.mpcforum....da-hackshielda/

4. Teraz pora na obejście .. mamy dwie opcje . ;d ~ zainstalować metin2 mod PL ze strony :

metin2mod.tk

~ zrobić obejście (jest pełno tutoriali i filmików na yt jak to zrobić)

5. Ok. Już mamy zablokowanego HSa na 100% oraz obejście . Teraz instalujemy naszego pobranego Fish bota ( z 1 podpunktu) FB instalujemy do głównego katalogu Metin2 PL !!

6. Jak juz zainstalowaliśmy FB to na pulpicie mamy 2 ikonki Odpalamy ikone o nazwie " M2 Fish " a następnie obejście Metin2 (mod lub zwykłe obejście [z punktu 4] !! Logujemy sie a FB sam nam wybierze okno Mt2 . ( Jak nie wybierze to zróbcie to ręcznie naciskając na napis metin2 w górnym lewym rogu metka[tylko na małej rozdzielczości] )

7. Zalogowaliśmy sie teraz idziemy koło rybaka ^^ czy gdzie tam i dajemy opcje FB !! Na czerwono zaznaczone to OPCJE !! Na niebiesko To co ma otwierac wyzucac itp Ustawiamy go tak jak nam sie tylko podoba . niezależnie od tego + ile mamy wędke, potrzebujemy czasy .. czyli np. jak mam wędke +1 to w pierwszym okienku wpisuje 2850 a w drógim 4000

CZASY WĘDEK !!

: +1 ----> 2850 - 4000

+2 ----> 2800- 4000

+3 ----> 2750- 4000

+4 ----> 2650- 4000

+5 ----> 2650 lub 2900- 4000

+6 ----> 2650- 4000

+7 ----> 2650- 4000

+8 ----> 2600- 4000

+9 ----> 2600- 4000

To wszystko . Poradnik 100% by me . To mój pierwszy poradnik więc prosze o wyruzomiałośc .

mam nadzieje ze pomogłem .. liczę na + i 5 ! =)

pozdrawiam serdecznie . Karlos .

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...