Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ktoś kupował na fabrykakluczy.pl gift code do minecraft?

P.s Co to poprzedniego tematu CLICK ten sprzedawca uznaje reklamacje ale te reklamacje wynoszą otóż tylko 12h.

Opublikowano

Ludzie teraz chwytają sie wszystkiego byleby taniej kupic :D Spieszcie sie dzieciaki bo juz niedługo 100 zł pewnie nie wystarczy :D osobiscie nie kupowalem na minecraft.net ale polecam ich :D

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

Terrarin a u nich kupowałeś? Jak tak ile masz te konto? MrJazor a jeśli jest możliwość tańszego legalnego kupienia to najlepiej trochę poszukać i znaleźć może ten sprzedawca jest w 100% wiarogodny. Po za tym kod na minecraft kosztuje około 65 zł to jest ponad 2 razy większa suma. Jeśli nie znajdę dobrego i wiarygodnego sprzedawcy który ma dobre opinie to cóż kupie na minecratf.net ale trzeba sobie życie ułatwiać a nie utrudniać. 30 zł można na co innego wydać zawsze.

Opublikowano (edytowane)

Moim skromnym zdaniem nie ma co się łaszczyć o te 30 zł skoro możesz je stracić... kupujesz na minecraft.net masz pewność że nie usuną ci giftcode'a, kupujesz na allegro czy innych stronach nie masz pewności że ci nie usuną giftcode'a.

Edytowane przez Leniu xD
Erza_Fairy_Tail_Signature_by_oMagic.png

Opublikowano

Nie czepiam się, odświeżamy co 24h, to raz. Ale na dodatek na co Ty czekasz? Opinii zero, w google wpisuje też jakieś denne opisy. Nie ma co, twój wybór. Rzeczywiście.

Opublikowano

Może ktoś kupił i chcę wiedzieć czy na pewno kupić jak nikt nie odpiszę to kupie oczywiście na minecraft.net. A wiem że odświeżamy co 24h ale odświeżyłem o 1 godz. wcześniej to aż taka tragedia?

Opublikowano

Moi koledzy stamtąd kupili i stwierdzili, że nie warto. Długo czekali za kodem. Ja oczywiście polecam aukcję craftsite, miła obsługa, 3 minuty po zapłacie " Płacę z Allegro " masz kod, a jak nie to do 24h - po prostu świetnie. Kup tam, tanio i sprawdzone.