Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Aurora

ToxycznyOdpad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W Aurorze nie ma takiej opcji, musisz zassać WarTool'a , ten program daje taką możliwość.

Dasz;)? Bo kerkava nie działa ;/ a ja bez autozaznaczania wrot robic nie umiem;d

EDIT: A autozaznaczanie statków w aurorze jest ?

Edytowane przez ToxycznyOdpad

KURWA... sygna nie działa

Opublikowano

DOTool

Skrypt do DOTool

Ma działać.

Aha, on przeskakuje na następnego Mooba, dopiero wtedy, kiedy zabijesz jednego, ale możesz sam przeskakiwać na następnego Shift+A

Thx a ten Skrypt do DOTool to załączyłem w WPku i co dalej z nim ;) ? da sie zrobić,aby wszystko było w 1 ? czyli ten wartool w WP

P.S. Leci + ;)

Opublikowano

Nie nie, najpierw odpalasz program, a potem skrypt przez WP, nie wiem, może sam program też będzie działał, ale nie próbowałem.

Być może że ten skrypt "steruje" tym wszystkim, w każdym razie ma w sobie wszystko, ściąga niewidki, pokazuje HP i SHD i pokazuje wroga który aktualnie koło Ciebie przelatuje (w czerwonym kwadraciku jak na mapach x-1), nawet nick podaje, no a wtedy to tylko CTRL i ogień z dwururki :)

Opublikowano

@Up

Do_Tool służy do zmiany wyglądu statku.

Do zaznaczania jest inny skrypt.

Opublikowano

@Up

Do_Tool służy do zmiany wyglądu statku.

Do zaznaczania jest inny skrypt.

Odpal ten program, zobacz jak działa i wygląda a potem się wypowiadaj.

Skrypt owszem, zmienia wygląd statku, ale nie program War Tool v1.04 do którego odnosi się podany wyżej link.

Opublikowano

Sorka, ja nie wchodzę w każdy link z brzegu było pisać WarTool.

WarTool v1.04, czy on przypadkiem nie działa już? Bo mi kolega mowil, że nie działa.

( Żeby nie było, ja nie wiem, osobiście to tylko merkave używam na wrota )

Opublikowano

Sorka, ja nie wchodzę w każdy link z brzegu było pisać WarTool.

WarTool v1.04, czy on przypadkiem nie działa już? Bo mi kolega mowil, że nie działa.

( Żeby nie było, ja nie wiem, osobiście to tylko merkave używam na wrota )

No niestety ani sam program ani program ze skryptem nie działa.. hmm znajomy mówił mi,że wrota robic Wicked Patherem - ma coś takiego co mu auto zaznacza tylko nie chce powiedzieć jaki skrypt wgrał ;/

Opublikowano (edytowane)

NoobKillerPL, wszystko rozumiem i nie mam pretensji, niedociągnięciem z mojej strony było podanie "tej" nazwy :)

A co do WarTool'a, latam na nim od kilku miesięcy i nie było żadnej przerwy w pracy programu, właśnie robiłem protki w gammie, właśnie dzięki temu programowi.

ToxycznyOdpad, to właśnie Wicked Pather jest potrzebny żeby uruchomić ten program razem ze skryptem:)

Gdzieś na tym forum jest Tut. jak trzeba go skonfigurować, bez tego nie ruszy.

O i masz: http://www.mpcforum.pl/topic/295654-tutdownload-skrypty-do-dark-orbit-wp/

Tam jest wszystko napisane co do konfiguracji WP.

Edytowane przez m4ni4
Opublikowano (edytowane)

Ale WPka nie musisz mnie uczyć konfigurować bo dałem sobie rade sam 2 tyg temu na WIN7 Home Edition:D

Latam na nim i jest spoko;) WarrTol mi cos nie pyka;/

W tym przypadku nie potrafię Ci pomóc, a i nie mam też powodu twierdzić, że robisz coś źle, tym bardziej nie staram się Cię pouczać, a jedynie pomóc:)

A spróbuj jeszcze usunąć z WP wszystkie skrypty jakie tam masz i odpal tylko ten z linka, a potem wyleć gdzieś na mapę i zobacz czy coś się dzieje.

Jak już mówiłem, u mnie działa wyśmienicie i w pełni zastępuje mi merkave/kerkave.

Edytowane przez m4ni4