Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Moj problem polaga na tym, ze jak proboje odpalic aiona przez IALuncher (server InfiniteAION) to nagle wyskakuje mi blad "Program IALuncher przestał dzialac..." dodam ze mam windows 7, lecz na laptopie gdzie tez mam 7 gra normalnie odpala tylko, tez niemoge na nim grac bo ma za male wymagania xD. Niemam pojecia na czym ten blad mogl by polegac ;/. Wogule to na normalnym kompie tez niemoglem odpalic nawet tego NCSoftu do pobrania clienta wszystko zrobilem na lapku - wedlug instrukcji wiec to napewno nie dla tego, ze cos zle skopiowalem..., nastepnie zrzucilem na kompa i tyle ;/ Prosze o pomoc, moze ktos juz mial taki blad? :D jesli tak to prosil bym aby napisal jak z tym sobie poradzil :)

Edytowane przez zaje92

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to co że skopiowałeś, musisz zrobić to samo dokładnie na kompie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

to co że skopiowałeś, musisz zrobić to samo dokładnie na kompie

Ale nie o to chodzi na kompie niemoge tego samego zrobic, bo po 1 nawet niechce mi sie uruchomic ten NCSfot do pobrania, nie mowiac juz o dalszych czynnosciach. Klikam na niego i nic sie niewyswietla a na lapku sie sciagnelo ;/ To musi byc chyba jakis blad systemowy niewiem ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

do uruchomienia należy mieć odpowiednie wpisy w rejestrze dla lanchera ncsoftu czyli należy go zainstalować i dopiero potem dać sprawdzanie plików gry i ściągać uaktualnienia czy poprawki

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png