Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dyskusja na temat morgany

suchy1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Według mnie to najlepszy pick na mida. W ogóle nie ma na to dziadostwo kontry. AOE stun z ulti dealujący duży dmg, tarcza absorbująca spore ilości obrażeń oraz wszelkie cc.

I tutaj jestem ciekawy czy sądzicie to samo ?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

nie jest ot najlepszy pick na mida ale jeden z lepszych.

Dobrym chempionem przeciwko niej jest caitlyn,vayne,etc.

Ap raczej nie ma z nia szans

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

nie jest ot najlepszy pick na mida ale jeden z lepszych.

Dobrym chempionem przeciwko niej jest caitlyn,vayne,etc.

Ap raczej nie ma z nia szans

Tu sie chyba mylisz.. jak ap nie ma z nia szans? :> wedlug mnie brand or malza spokojnie moga dac rade ( myśle tak bo grałem z morganami na midzie i jakos dostawały w dupe).

Opublikowano

Tu sie chyba mylisz.. jak ap nie ma z nia szans? :> wedlug mnie brand or malza spokojnie moga dac rade ( myśle tak bo grałem z morganami na midzie i jakos dostawały w dupe).

to musiałeś grać z warzywami

Opublikowano

Jest jeden minus morgany na midzie. Przeciwnik schowa się za minionami i nasz snare nic nie da.

W takiej sytuacji odcinasz kolesia od farmy trolololo

Opublikowano

Morgana obecnie wg mnie jest najbardziej op ap carry w grze. Powinni jej zmienić shield bo coś co zatrzymuje CC jest śmieszne

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Morgana jest dobra :D gram nią od 3 miechów i nigdy mi się nie znudziła (no poza 1 razem jak przez 1tyg. wszyscy koledzy chcieli ,żebym nią grał bo owniłem :D )

Osobiście nie lubiłem nią chodzić na mida i dalej nie lubię chyba ,że muszę to i tak w 80% przypadkach go wygram, gdy się nafeeduje (głównie to z mida taki feed mam) to z klatki mogę brać po 1/3 / 1/4 hp , bańka zasłania 1/4hp (ok. 600)

Jak ktoś się trzyma za minionami to walisz mu ziemie pod nogi czyli farmisz i go wyganiasz ;d i wtedy jest szansa ,że się wystawi i klatką go złapiesz

heh

Opublikowano

Nom morgana koksi . Może sie nia tak łatwo na midzie nie zabija bo bardzo dużego dmg nie ma ale jest ja naprawde ciężko gankowac dzięki jej tarczy, Q, i ulti w razie czego

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zgadzam się z tym powyżej :D Jeżeli jesteś wdzięczny za moją odpowiedz możesz mi dać +

Opublikowano

Stwierdzam fakty, jak masz ulti to już każdy padnie.

Flash Out - Combo na ryja ,i musisz spierdalać.

Ba!Nawet bez flasha morgana cie zje.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

a wiesz o tym ze tarcza blokuje wszelkie cc w tym feara?

Opublikowano

Jak się wyćwiczyłeś to jak z krzaków zrobisz ulti to szybko zrobisz feara.

Jak się morgana wyćwiczyła ,to szybciej E walnie niż ty feara.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Tylko, że ty morgane zaskakujesz a nie ona ciebie, więc masz większą przewagę, że zrobisz feara pierwszy. Zawsze można walnąć kruka, jak leci w nią to robi tarcze, jak się tarcza skończy możesz zrobić ulti, jak ucieka to flash, fear, drain + ignite.

Opublikowano

1. Sebosa się tu nie poucza :P

2. Wytrenowana Morgana, ledwo zobaczy (w ułamku sekundy) wrogiego champa to puszci tarczę (jeśli jest taka potrzeba) i zdąży przed fiddlem ;)

Opublikowano

pytanie za milion dolarów. kto zdorwy na umyśle będzie dalej farmić cripy kiedy fidle zniknie z linni ? :D

chyba ,że fidle jest w jungli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...