Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]zablokowane konto

warrock hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem otóż zrobiłem sobie wakacyjną (1 miech)przerwę i po tej przerwie gdy weszłem na swoje konto to się okazało,że jest zablokowane pisało coś w tym stylu

You are accound is blocked

napisałem do nich ticeta w tej sprawie i nic konto ciągle jest zablokowane.Więc aktualnie gram na kolegi koncie na swoim miałem 17 lvl i 3k dianrków.Nie wiem co by zrobić bo chce jak najszybciej grać na swoim koncie

Za pomoc dam +/- jak kto woli :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem za co nigdy nie hackowałem gry bo zawsze miałem crash po 5 minutach w tym ticecie napisałem też pytanie za co dostałem bana i czy mogli by mi od banować i narazie nic paczyłem dziś wczoraj i nic

PS:kolega mówił że za botowanie ale raczej nie bo nie używam botów jak up po 5 min crash

Edytowane przez warrock hack

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@2Up

Odpiszą mu zapewne że za skrypty.

@Top

Znaczy możesz napisać do nich ticketa za co dostałeś, ale to Ci raczej nie pomoże. Wielu graczy teraz zbanowali za skrypty ( a wielu ich nie używało...) :(

Ale próbuj ^^

@Down

No to nic nie poradzisz na bana. Perm.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

@2Up

Odpiszą mu zapewne że za skrypty.

zainstalowałem skrypty żeby sobie zobaczyć ale nic nie kupowałem

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

Była akcja G1 zbanowali wszystkie konta które miały skrypty i nie miały premium konta te są nie odwołalnie zbanowane nie ma sensu pisać ticketa nic to nie da.....

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

ban za skrypty jest na ile dni? lub miesięcy?

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano (edytowane)

:( ale nie wiem wysłałem im zapytanie ale wolał bym nie mieć na zawsze troche szkoda mi tego 17 lvl

@edit o admin w grze napisze do niego :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

@UP

Hahahahahahaahah o czym Ty marzysz stary. 17 level to nawet nie strata. Ja stracilem 38 lev z 1400 G1 na koncie i jakos tak nie placze. 3k din miales? Aha fajnie ja stracilem 70 ^^

/// dobra, ale po co jest ten post? - Siema Heniu

Opublikowano (edytowane)

ta ale to moje jedyne konto z lvl powyzej 16

PS:Dobra zakładam nowe konto

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

Dobra dzienki wszystkim zara dam +/-

dobra temat do zamknięcia

//Nie pisz posta pod postem, używaj edytuj.

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...