Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] czy nexon to wykryje?

BomeWoj12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Perm to nie jest ban do konca combata ..

Ja dostalem bana perma a konczy mi sie 2039r.

Bronie na perma maja chyba 10 lat.

Dostaniesz bana perma to poczekasz do 2040 r xD

A co do 2lt5 - to nie jest duza ranga ;]

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Niby bany na perma ale do 2039roku sa dlatego bo predzej ta gra padnie niz ban ci minie i tez dlatego zeby gracze zaczli znowu grac nie wiem a bronie tez sa na zawsze a nie na 10lat Perm to Perm co do tematu mozna dostac bana a killstrika ;]

-Ushio.png
Opublikowano

Raportowałem ludzi co mają po 100 killstreaka to mnie tylko wyśmiali i nie zbanowali .

Raczej nie masz co sie martwić.Ja tak robiłem z kolegą do eventu z medalami .

Wzajemnie nabijaliśmy na sobie hs i gramy nadal

9368_gold.png

Opublikowano

Ale mnie nikt nie zreportowal ani nie zrobi tego poniewaz bylo 1 na 1.. wiec nie ma szans na reporta.Najwyzej od nowa gre zaczne.

Wlasnie zrobilem nowe kotno i wbijam tam rangi.

Opublikowano

Ale mnie nikt nie zreportowal ani nie zrobi tego poniewaz bylo 1 na 1.. wiec nie ma szans na reporta.Najwyzej od nowa gre zaczne.

Wlasnie zrobilem nowe kotno i wbijam tam rangi.

Szansa jest chłopie jak 1 do miliona.. ( czyli jak wygranie w totolotka )

ja powerlvl wbiłem kiedyś z 2LT do CTP 4...

i bana dostałem po wbiciu majora 3 :D

Specjalista
Opublikowano

omek ale reportowałeś typków co założyli acc przed wejściem ustawy o kill streaku

teraz Ci którzy założyli acc po 1 października 2009 roku dostają bana jeżeli mają kill streaka wysokiego

żebyś omek miał ss jak oni nie mieli takiego kill streak'a przed 1 października, a zrobili go po tym update to by dostali bana

za mało dowodów miałeś

a topic: to jeżeli zabijałeś kolegę bez przerwy i zrobiłeś staty 60 :0 to masz bana za kill streak prędzej czy później

najlepiej jakbyś robił że kolega 30 razy się da i raz Ciebie zabije, wtedy masz kill streak 30, a za takiego jeszcze nie ma bana

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

oj omek i tu sie mylisz moj kumpel nick: -Lem0nade__ dostal identycznie za takie cos bana na CPT5 (pomagal w medalach) wiec nie badz taki peweny ze ty i ten koles nie dostaniecie ;] i zalosne jest to pisanie szansa jest jak 1 do milona zalossne ze tyle moich kumpli juz wygralo w totka darujcie sobie takie teksty bo smiac mi sie chce

-Ushio.png
Opublikowano

oj omek i tu sie mylisz moj kumpel nick: -Lem0nade__ dostal identycznie za takie cos bana na CPT5 (pomagal w medalach) wiec nie badz taki peweny ze ty i ten koles nie dostaniecie ;] i zalosne jest to pisanie szansa jest jak 1 do milona zalossne ze tyle moich kumpli juz wygralo w totka darujcie sobie takie teksty bo smiac mi sie chce

I tak nie dostanę tego bana gdyż graliśmy w 1 roomie na hasło.Więc nie mam co się obawiać .

Chyba,że za 1.5roku dostanę za to bana z dopiskiem spoted by gm

9368_gold.png

Opublikowano

@UP

Za bycie afk w GRZE nie wywala z gry, tylko jak jesteś afk w roomie.

@Down

Serio? Ja byłem kiedyś afk w grze przez dobre 10min, i mnie nie wywaliło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...