Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Bocik Dobry ?

skrall

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema cos spowrotem ciagnie mnie do tibi i mojego druidka ale nie wiem czy nie zrobic nowe postaci nie wiem jaka dobra na non pvp i chodzi mi glownie o bota ktory bedzie dobry ?? pod najnowsza tibie ?? ktory polecacie jak NG najnowsza to czy da sie ja skrakowac i czy sa jakies skrypty na rook zeby ciagle raty ubijalo bo szybko wtedy wyjde z rooka.Z gory dzieki za pomoc

-

Opublikowano

ok to spox poszukalem pare tematow jeden nawet taki co kinkiem od 1 do 50 lvl ustawione Way pointy itd a mogl by podac ktos najnowsza wersje NG jakie numerki ?? aha i czy da sie crackowac ??

-

Opublikowano
Siema cos spowrotem ciagnie mnie do tibi i mojego druidka ale nie wiem czy nie zrobic nowe postaci nie wiem jaka dobra na non pvp i chodzi mi glownie o bota ktory bedzie dobry ?? pod najnowsza tibie ?? ktory polecacie jak NG najnowsza to czy da sie ja skrakowac i czy sa jakies skrypty na rook zeby ciagle raty ubijalo bo szybko wtedy wyjde z rooka.Z gory dzieki za pomoc

Osobiście polecam Ci ExereBot 8.5 v. działa bez zarzutu pod Tibie 8.5.

Używam go od dawna, jest bezpieczny i prosty w obsłudze a zarazem wydajny oraz niezawodny w botowaniu.

Oto pare z jego opcji:

# Atak combo, kilka graczy uzywajacych bota strzela SD albo HMM naraz w cel ustalony.

# Fast Hand.

# Automatyczny szybki fishing.

# Automatyczne używanie UH..

# Automatyczny system wylogowywania, gdy gracz lub GM wejdzie na ekran, coś powie lub przy innych opcjach.

# Automatyczne picie manafluid'ow.

# Automatyczne odpowiadanie w trakcie uzywania cavebota.

# Specjalne hotkeye blisko strzalek! Delete/End/Page Down

# Dowolny poziom swiatla.

# System pokazywania lvl'a profesji gildi oraz innych statystyk postaci na ekranie.

# Pelne swiatlo pod hotkeyem.

# Macro nagrywacz dla wlasnych potrzeb.

# Cavebot, chodzacy po roznych pietrach, robiacy lootbagi i zbierajacy dowolne przedmioty.

# Mozliwosc ustawienia dzwieku w pewnych akcjach.

# Redukowanie uzywania procesora do minimum.

# Relogin po restarcie serwera.

# Robienie run i trenienie mlvl'a na afku bez ryzyka smierci.

# RENTGEN W OCZACH! MOZLIWOSC PODGLADANIA NIZSZYCH I WYZSZYCH POZIOMOW ZA POMOCA KLAWISZY +/-

# Pokazywanie ilosci expa potrzebnej do zdobycia wyzszego poziomu, oraz statystyki wbijanego expa/h.

# Jeden przycisk moze robic wiele czynnosc.

# Autowysylanie wiadomosci na trade co 2 minuty.

A oto link ..

Link : http://rapidshare.com/files/259310230/ExereBot_v8.5.exe.html

Jakbyś czegoś nie wiedział pisz priv. ; )

Serdecznie pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...