Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zlecenie]''Naprawienie'' mojego zdjęcia.

KosSmiiitA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1316220837-U250803.png

Tematyka:Ja

Wysokość: Taka jaka jest

Szerokość:Taka jaka jest

Napis/y: hm nie potrzeba

Kolorystyka:taka jaka jest ale bardziej ładna

Dodatkowe informacje od zlecającego:proszę o przerobienie mojego zdjęcia aby było ładne bo ze skype brzydkie wychodzą ... Dziękuję

A o to moje zdjęcie.mojezdjcie27.png

Nagroda limit +/- i 5*

Edytowane przez KosSmiiitA
Opublikowano

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha - pierwsze co sobie pomyślałem

Yyyy takie mam pytanie - rodzice nie nauczyli Cię że zdjęcia się robi aparatem fotograficznym a nie ze skypa podpierdala ? ^^

Nie wiele naprawisz w takim zdjęciu, moja rada - zainwestuj w coś takiego jak aparat fotograficzny - wiem że to długi wyraz ale zapisz sobie i zainwestuj na prawdę masz ogromne sznase na zostanie Futur0

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Co to za spam?!

Ludzie, wstawcie lepiej swoje fotki, i się ponabijamy, czym robione, i kto na nim się znajduje.

Raporty.

@Top.

Idę spać, jutro coś pomyślę, ale nie wiem czy będzie o wiele lepsza jakość.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Macie problem ? Po co piszecie . zostawcie to dla siebie . Aparat mam ,lecz zepsuty -,-

Wstawcie Wasze zdjęcia to zobaczymy ; )

Up . o co Ci chodziło ,że wiocha peel ?

@ref

Opublikowano

Jest takie coś jak prawa autorskie. Nie zgodzenie się z umieszczeniem zdjęcia które przedstawia Twoją osobę jest niezgodne z prawem i karalne. Więc ta osoba która to umieściła ma przesrane. Oczywiście jak dana osoba to zgłosi. Ja ci radzę to zgłosić na tej stronie. Zdjęcie najprawdopodobniej zostanie usunięte.

Opublikowano (edytowane)

@UP . Kolega wrzucił , nie bd go wpieniał . Już wolę być pośmiewiskiem .. ;x

Podejmie się ktoś tego ?

Edytowane przez KosSmiiitA
Opublikowano

Koniec spamu. Z takimi sprawami na PW zapraszam do autora.

Każdy kolejny post nie zawierający wykonanego zlecenia będzie karany warnem.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...