Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pomoc dla spaja :(

Vicot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż bardzo lubię grać spajem,ale refleks mam szachisty. Wiele backstabów mi przez to umknęło.

I tu rodzi się pytanie. Czy jest jakiś skrypt albo program,dzięki któremu automatycznie po możliwości backstaba będzie on dźgał?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie ma i nie będzie... Ale jeżeli faktycznie lubisz grać szpiegiem graj normalnie albo wcale bo szybko ci się sprzykszy

sig--SXNIUGlOUDdwendqNmVkTjVqV09yWEJZc2l

Opublikowano

@up

wlasnie nie po rogach wszyscy wiedza ze spy campi sie w rogach ja opracowalem swoja wlasna technike otóz

Najpierw przenikam za linie wroga wchodze na murki, płotki, skrzynki i tam sie campie pozniej wybieram najslabsza ofiare (snajper, medyk, gruby, czasami demo albo enginer) po czym jak widze ze ofiara powtarza swoje czynnosci zachodze ja od tylu wylaczam niewidzialons i zabijam i znikam w druga strone poczym zaraz zpowrotem udaje sie na tego campa

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@up

wlasnie nie po rogach wszyscy wiedza ze spy campi sie w rogach ja opracowalem swoja wlasna technike otóz

Najpierw przenikam za linie wroga wchodze na murki, płotki, skrzynki i tam sie campie pozniej wybieram najslabsza ofiare (snajper, medyk, gruby, czasami demo albo enginer) po czym jak widze ze ofiara powtarza swoje czynnosci zachodze ja od tylu wylaczam niewidzialons i zabijam i znikam w druga strone poczym zaraz zpowrotem udaje sie na tego campa

Pewnie nie zdajesz sobie sprawy ale każdy szpieg który trochę ogarnia stosuje "opracowana przez ciebie taktykę" ... W końcu i tak cie znajdą, nawet na podwyzszeniach. Przeciwnik nie jest głupi a szpieg a nie może stosować ustalonej taktyki tylko na bieżąco ją jak to nazwałeś opracowywać...

Opublikowano

Asfalt o to mi mniej więcej chodziło :) Z tym, że idziesz do bazy, sapujesz, znikasz, zabijasz kogoś, znowu sapujesz (niekoniecznie sap rozwali wieżę) i tak w kółko, czasami idziesz i zabijasz parę gruby medyk! :)

1307713087-U105081.jpg
Opublikowano

Pewnie nie zdajesz sobie sprawy ale każdy szpieg który trochę ogarnia stosuje "opracowana przez ciebie taktykę" ... W końcu i tak cie znajdą, nawet na podwyzszeniach. Przeciwnik nie jest głupi a szpieg a nie może stosować ustalonej taktyki tylko na bieżąco ją jak to nazwałeś opracowywać...

Nie jest głupi? :) Grałem na jednym serwie 100 kili spajem w 20 min :)

0eab14ddf550.png

Opublikowano

@up

Tja, zajebista taktyka, tym bardziej że jak ktoś zabije kogoś spy'em zwykle ktoś się odwróci, jedna rakieta czy inny hit i za dużo ta Twoja taktyka nie da bo będziesz widoczny, a wtedy wystarczy tylko dobic.

PS.Kampienie spy'em jest lamerskie, tym bardziej na cloak and dagger.

PS2.Każda "ofiara" jest łatwa jeśli się wie jak do niej się zabrac.

Spy'a jest bardzo łatwo rozpoznac, a usłyszec jeszcze prościej.

3/4 ludu przebiera się za pyre bo jest dosyc szybka i myślą, że "pyry spy nie tknie".

Wystarczą same ruchy osoby aby rozpoznac czy jest szpiegiem czy nie.

No, a najprościej rozpoznac scouta, bo spy jako scout jest o wiele wolniejszy od normalnego scouta.

Dużo ludzi też przebiera się za szpiegów, a wiadomo że jeśli się przebierzesz to na początku będziesz chodził z bronią podstawową (pistoletem), a wiadomo że szpieg o wiele mniej używa pistoletu niż noża.

Chyba tyle :x

Opublikowano

Tja, zajebista taktyka, tym bardziej że jak ktoś zabije kogoś spy'em zwykle ktoś się odwróci, jedna rakieta czy inny hit i za dużo ta Twoja taktyka nie da bo będziesz widoczny, a wtedy wystarczy tylko dobic.

PS.Kampienie spy'em jest lamerskie, tym bardziej na cloak and dagger.

PS2.Każda "ofiara" jest łatwa jeśli się wie jak do niej się zabrac.

Spy'a jest bardzo łatwo rozpoznac, a usłyszec jeszcze prościej.

3/4 ludu przebiera się za pyre bo jest dosyc szybka i myślą, że "pyry spy nie tknie".

Wystarczą same ruchy osoby aby rozpoznac czy jest szpiegiem czy nie.

No, a najprościej rozpoznac scouta, bo spy jako scout jest o wiele wolniejszy od normalnego scouta.

Dużo ludzi też przebiera się za szpiegów, a wiadomo że jeśli się przebierzesz to na początku będziesz chodził z bronią podstawową (pistoletem), a wiadomo że szpieg o wiele mniej używa pistoletu niż noża.

Chyba tyle :x

Ja grając szpiegiem często używam pistoletu a ze gram ostateczna nagroda przebieram sie za swoje ofiary. Dodatkowo chyba na X można zmieniać trzymaną broń więc twoja teorie diabli wzięli.