Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Kbot padł 4ever?

adisek1201

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się wydaje, że kbot bez problemu ruszy bo niby dopiero teraz ibot zaczął blokować skrakowanie, ale na innych forach piszą, że to tylko plotki i ibot zawsze blokował więc ivan na 99,5% odpali tego bota.

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tematów w których się przedstawiałem nie ma bo ich nigdy nie było jeśli takowy temat by był znalazł by się w dziale kosz... a nie został by usunięty z Forum.

co dalej.. kamieniarz przy znikomych umiejętnościach Ivana jest to nie do zrobienia :) a z tego co wiem diamond ma dostać ofertę od ibota i Kbot całkowicie polegnie w tej kwestii :) mówiłem na GG? pokaż mi człowieku screeny z naszych rozmów i z widocznym nr gg z którego pisałem a nie piszesz tutaj takie bzdury...

@topic

Olać kbota :) w końcu to padło i myślę że już się to nie podniesie :) i oby tak dalej

Weź kurwa nie odpierdalaj bo sam widziałem ten temat baranie

Opublikowano

[08:57:22] Krzysiek (kamieniarz): I rly think that kbot is down :( just tell me it couse then I'll need to give some money back to ppl which didn't get license but payed...

[08:58:41]Ivan: in couple hours we will have 533 version released

[08:59:31] Krzysiek (kamieniarz): hours? :D so today? niiice!

[09:00:44]Ivan: yes however without autocaptcha (

no i snowy SET zrobiłeś z siebie pośmiewisko...

Opublikowano

Kamieniarz ile razy mam ci powtarzać że nie jestem żaden SET ty masz człowieku jakieś urojenia? czy do ciebie Polskie słownictwo nie dociera czy jak?

@topic

Info od ibota jest takie od godziny 16:00 rozpoczną się DDoSy w serwery licencji Kbota :) i Kamieniarz nie ja się ośmieszyłem lecz Ibot podając mi takie info :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kbot sie nie skończy. Były już ddosy na strone i serwer licencji ;) Że chłopaki z ibota beda ddoswać teraz jabbera? Jak inaczej sobie te ataki wyobrażasz? Iwan pewnie chciał poczekać do następnej wersji z nadzieją że jakoś inaczej bedzie rozwiązany problem niż przepisywanie z palca napisów z obrazka. Lecz klienci mu żyć nie dali ;P Czekam kiedy sie weźmie za nowa merkave. Tak jak ona miesza RSB to masakra.

Opublikowano

Nie łapie o co Ci chodzi ;P http://primochka.net/ Jak to nie ma? Co prawda nie rozgryzłem swego czasu dokładnie jak to poustawiać ale działa ok.

Podobno merkava nie jest juz updatowana, kerkava to na v5.0 staneła ( zabezpieczenia ), teraz tak slyszalem ze jakiegoś Storumsa robią czy coś.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ty PBDOBot ino dupe wszytkimi zawracasz , lepiej ty nie wypowiadaj sie w tematach o ktorych nie masz najmniejszego pojecia. Pewnie pedo bot tez zrobił ivan.

Opublikowano

@Pioreks

To nie miało być do ciebie, do ciebei to kurwa powiem stul pyska bo ci zara lancuch skroce psie.

Po 1. To nei jest zaden pedo bot(widze ze nie umeisz czytac)

Po 2. Wiem kto zrobil tego bota piesku

Pedzio jeden. Zazdrościsz coś?

Czego mam zazdrościc? tego ze minie pewnie jeszcze z meisiac zanim ibot zrobi system wprowadzania cpatchy a pozniej ivan scrackuje bota? :D

bhkjpup0.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...