Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin - Początek zabawy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Z góry proszę o wybaczenie, jeżeli temat ten nie jest odpowiednim tutaj na forum. Jeżeli zaś stworzyłem go w złym dziale, proszę o przeniesienie - o ile to jest możliwe.

Od dawna zastanawiało mnie jedno - czemu w grę o takiej prostej grafice zagrywa się tyle osób. Odpowiedzi może być sporo, zaczynając od kwestii, iż znaczna część graczy to dzieci, które nie zwracają uwagi na grywalność albo grafikę.

Jednakże znam osoby oraz z pewnością są ich setki, które mają po 25+ lat, a zagrywają się w ten tytuł.

Dzisiaj pobrałem klienta Metina, właśnie szukam dobrego tutoriala poradnika jak prowadzić daną postać.

Żeby nie przedłużać, temat ten powstał z myślą taką, by ktoś mógł wprowadzić mnie w tajniki tej gry. Nie musi być to bezpośrednia pomoc, może to być odpisanie na wcześniejsze pytanie - czy warto grać w Metina. Oczywiście jeżeli znajdą się gildie aktywne, które przyjmą nowicjusza - czemu nie. Wpierw jedynie muszę zorientować się, czy tak jak wspomniałem, jest sens zaczynać.

Posiadam każdy komunikator głosowy, mam 19,5 roku życia za sobą oraz właśnie zacząłem studia.

Z góry dziękuję za każdą odpowiedź, pozdrawiam!

1377863814-U611928.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...