Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Posypaly sie bany

Harcos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam dzisiaj niecodzienny problem mianowice mialem odpalonych kilka fishbotow na 3 roznych serwerach. Najpierw zaczely pojawiac sie bany na jednym serwie potem juz na kolejnym wiec wylogowalem sie reszta aby uniknac dalszego koszenia. Co jest najdziwniejsze to ze bany posypaly sie od tak. Jestem na 100% pewnien ze nie bylo GM bo widzialbym to. A poezja jest to ze zablokowali mi konta choc byly offline i nawet zadnej wiadomosc nie dostalem za co ta blokada. Czyzby dzisiaj GF zrobil jakies ogolne koszenie?

Potrzebujesz czegoś? Może to mam zobacz -
Filmy Seriale Gry Aplikacje Książki

Opublikowano

gm był na /inv i dziękuje :). GM zbanował cię nie ma tu co wyjaśniać...

GM zeby zbanowac musi najpierw napisac cos do gracza i jak sie nie odp to wtedy banuje. A po drugie to bylem caly czas i widzialem co sie dzieje.

A jak wytlumaczysz to ze wylogowalem sie i za jakas godzine dostalem bana(w sumie 4bany) a na e-mail nie przyszla mi wiadomosc za co ban choc wczesniej takie wiadomosci otrzymalem.

Opublikowano

hahaha! nie prawda. ja tez dostalem dzisiaj 2 bany z dupy, odwolalem, i mi pisza ze blokada systemowa, jak mialem hs zablokowanego, to jak oni to sprawdzili, :>? GM nie pisał nie stał koło mnie ; mialem otworzone okno gry wiec bym widzial gm ze znaczkiem lub nie etc...

co by tu wymyslic..

Opublikowano

hs was zbanował proste

to nie hs. od kiedy hs banuje jak nie masz wlaczonego zadnego metina. oczywiscie na serwie kazda postac ma statystyke(mowa tutaj o zlowionych rybach) i jak jakas postac miala za duzo to oczywiscie ban

Opublikowano

Napisze jeszcze raz bo niektórzy nie zrozumieli. Dostalem bana choc nie bylem zalogowany(4 konta) wiec to nie przypadek. GM ani HS nie ma nic do tego. Na e-mail nie dostalem zadnej wiadomosci o banie i z tego co sie dowiedzialem jest to blokada systemowa i nie jestem pojedynczym przypadkiem wiec nie piszcie mi tutaj o hs i innych pierdolach bo to nic nowego nie wnosi. Powiem tak bany posypaly sie po poludniu zaczynajac od s25 nie wiem na ktorym serwie skonczyli wiec Ci co bana nie dostali to jeszcze moga dostac. Jak wiadomo ludzie z GF nie pracuja 24/24 i byc moze jutro bede banowac reszte serwerów

Opublikowano

@2up kazde konto na innym e-mailu

Nie wiem jak to jest z HS ale nie sadze aby byl zle zablokowany bo juz mam jakis czas i bylo OK. Co do GM na inv to niby na jakiej postawie ma mi konto zablokowac? Bot lowi rybki jak normalny gracz niczym sie nie wyroznia. Skoro sobie podglada na inv to juz jego sprawa. Zeby sprawdzic czy to bot musi cos napisac (ale linie chatu moze byc ukryta a kamera jak najblizej glowy- wtedy nic prawie nie widac) wiec jedynie poprzez napisanie wiedomosci moze mnie sprawdzic. Jak juz wspomnialem wiadomosci takich nie bylo. Konta banowane byly tak okolo co 10s. Z reszta GM nie jest magikiem i nie moze logowac sie na kazdy serwer. Nawet jakby zbanowal mnie na jednym to na tym by sie skonczylo.

Opublikowano

Admin tylko spr wychodzące pewnie ip i pojechał po zalogowanych kontach i spr to.

Lub spr każde ch w tym samym miejscu ale mało możliwe.

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

zle zablokowany hs? wg instrukcji, wszędzie pomyślnie, co jeszcze zrobić?:>

na kamere blisko glowy hmm, do mnie podbijał i tańczył więc wg ich widać co sie dzieje ;)

najpierw pisze czat potem szept ;)

Troszke dziwne, bo zbanowali mi tylko fb, a mialem tez sklep na tym niby zablokowanym hs i uzywalem tam teleporta i jakos nie ma bana :D cieakwe ciekawe

Opublikowano

Ja bym to powiedzial tak.

Miales fishbota? = ban

GM dobrze zrobil chodz jest to troche dziwne.

Ale bana slusznie dostales.

Jak masz jakies sapy to napisz do supportu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...