Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Omg,czyli Skille Na P.

``````

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby mi je ktoś wytłumaczyć?kolega mówi że -1 ragi i czytam ile chce kamienie,miałem range na agresywny,przeczytałem 2 kam,dalej nie mogę,mógłby ktoś dać poradnik specjalnej troski jak to zrobić?Neechooya nie kapie.

"According to legend, those who are called a berserker are an object of fear; not only for the enemy, but for the allies as well because it is said to kill anything in its path..."

~Serpico

Opublikowano

Musisz miec range na - i jak przeczytasz kamień jak wejdzie to sa 2 czerwone linijki i na końcu jest liczba a jak nie wejdzie to jest 1 linijka i na końcu jest takie jakby R

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Wystarczy że będziesz miał range na-. Potem czy rade zwój i kamyk( tak samo jak z m1------>>>>na G1 tylko zamiast ins czytasz kamyk) jak będziesz miał -20k ragi musisz zbic range fasolkami do np-500rangi i tak wkółko. Pomogłem daj 5 xD

Opublikowano

No tak...ale im większy poziom g tym więcej rangi na - ma być?zabije 1 gościa i czytam duchowe ile chcę ?

Yyhym...więc kam duchowe biorą range po czytaniu ?

"According to legend, those who are called a berserker are an object of fear; not only for the enemy, but for the allies as well because it is said to kill anything in its path..."

~Serpico

Opublikowano

Taak, z G1 na G2 jeżeli wejdzie to zabiera 2k rangi, jeżeli nie to 1k.

Z G2 na G3 wejdzie to 3k, jeżeli nie to 1,5k

I tak dalej

reklama RMCF1902

Opublikowano

1.Nie robi różnicy jaki poziom ;]

2.Jak masz -20k rangi nie będziesz mógl przeczytać kamyka musisz zbic do np-500 rangi

Opublikowano

Tak masz range na -- zaluzmy ze masz 1938 czytasz kd np z g5 chcesz g6 wiec zrzera za kazde kd nawet jak niewejdzie jakas tam ilosc rangi im wyszy poziom skilla tym wiecej

Najlepiej fasolkami zbijac do agresywnego i czytac;]

5teczka

Opublikowano

Yhym,macie po 5, 5,zbijam na obojetny -,czytam kam,potem fasolki do agresywnego i w kółko,jakoś zrobię.

~Serpico

Opublikowano

OK,wszedł powtarzalny na g2,tylko teraz mam range na - i znów wyskakuje okienko z krótkim zdaniem,czy to dlatego że egzo nie dałem ?

~Serpico

Opublikowano

Zobacz ile masz na - . Jak -20k nie bedziesz mogł przeczytać kamyka. Zbij range fasolkami do -1k(np.) i znowu czytaj porade ,zwoj i kamyk i tak wkółko!!!!!

• Dodaj nową pozycję...