Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PolskiPriv]Silkroad Online(Apocalypse)

ShadowMoon

Raty i Cap  

123 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Cap i raty chcecie na serwerze ?

• XXXX
      41
    • Cap 110 exp x50 (GBx100) sp x60(GBx120)
      47
    • Cap 110 exp x45(GBx90) sp x 40(GBx80)
      7
    • Cap 100 exp x60(GBx120) sp x50(GBx100)
      7
    • Cap 100 exp x50(GBx100) sp x40(GBx80)
      1
    • Cap 90 exp x40(GBx80) sp x30(GBx60)
      10
    • Cap 90 exp x35(GBx90) sp x25(GBx30)
      1
    • Cap 80 exp x25(GBx50) sp x30(GBx60)
      9
  2. 2. Czy przetlumaczyc mpk2 na polski?: )

• Tak
      54
    • Nie
      26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serwer to wielkie gówno, raty x250, pliki vSro = x500, już z 15 osób ma 110, i 30 - 100+, wczoraj zespawnił uniq i każdemu poprzychodziło po 30 lvl za unikata, nie opłaca się tam grać, nie ma tego zaangażowania w grę ten serwer jakby pod PvP, bo pod wspólny exp w party to się nie nadaje, dlatego bez sensu jest tam grać. Zapraszam na LifeSro, o wiele lepsza atmosfera, dziś FW. Nie polecam serwera. (-) Miały być raty x70 zrobił x500, GM nawet nie wie jak usunąć uniq, którego zespawnił. Downloady na stronie nie działają, pozdro. Nie będzie czyszczenia postaci, więc jeśli ma zmniejszyć rate, to nie będzie sprawiedliwe dla innych. Pozdrawiam Cię [Gej Masterze] Damianku! ;]

Człowieku Czy ty wiesz co ty wypisujesz ? Czy wiesz co to są Beta testy Wydaję się mi że nie masz zielonego pojęcia A ino Szczekasz i szczekach w sumie mały kundel najgłośniej Szczeka

Coś mi się wydaję że jesteśmy w tej samej guild a raczej byliśmy Bo coś tak nie zrównoważonego intelektualnie nie gra już na tym servie Dzięki Bogu

A ogólnie To server zapowiada się bardzo Ciekawie Z Gm da się normalnie pogadać...

ino jakieś dzieciaczki mają spaprane umysły i trują jakieś mongolskie teorie

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogolnie serwer spoko jak kazdy inny ... Jak narazie serwer nadaje sie do Test Build bo ja w 1.5-2h wbilem 110lvl ;D...Lagi sa ale tylko jak adminowi upiepszy sie robienie update...Ale GM to dosłownie świeci Nobostwem ...Biega jak poje... po hotan i rozdaje bany za to ze zadałes mu pytanie na ktore nie umie opd...Itemy 10d kosztuja od 300-500M!!!!! ale Gm wiecle wziął sie juz za 12D a 10 nie umie naprawic ... Jak spawni uniqi to potem klapa jak nie wyjdzie bo nie umie dac im Dspawn ...I uniqi lataja sobie po calym Jangan

Opublikowano

Mam pytanie czy aby d12 działało wystarczy media pobrać, i wkleic do klienta np paradise.

Czy trzeba pobrać klienta od was?

Ewentualnie jaka wersja klienta musi być.

Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi.

- Richard Carlson

Opublikowano

@UP

Prawda taka że na plikach sie nieznasz sam mi to przyznales na gg. Mowiles ze masz tego YO codera i gdzie on jest?

Itemy dodales bo na epvp jest tut

TIOiE.jpg

Opublikowano

@UP

Ace Nasze 12dgr nie bedzie z epvp . Ale poprostu wypowiedziałem się na temat

Czy już nawet tego mi zabronisz ACE?

Bo od kilku dni obserwuje jego server i w moim temacie pojawialy sie hejty od kilku nowych kont...

@3UP

W tym to złe że jak będzie jakiś większy problem to sobie nie poradzi

@2UP

Drop itemow to tylko dodanie kilku itemkow w _Refach

TIOiE.jpg

Opublikowano

@UP

U Ciebie widze więcej tej zazdrości niepotrafisz się wypowiedzieć bez bluzga ani obrazy.

U mnie jest już 550 kont

Gra średnio 70 osób w dzień

u Ciebie widze hmm 20?

Nie wejda u Ciebie pelne 120 cap więc nawet o tym nie mysl

"po co tu wchodzisz? lol obserwujesz , obserwowac to ty mozesz jak ci palka stoi a nie moj serwer." - Bo ja tą pałke mam ^^

"polaczku PEL" - Dobry człowieku jesteś niewiesz co powiedzieć jedziesz odrazu besztami

Co to za roznica czy postawie na pc czy na dedyku ? O człowieku twa mądrość mnie przeraża

TIOiE.jpg

Opublikowano

olewam te dziecko juz

wejdzie juz mamy dodane wszystko na innym pc sa teraz testy.^^

hah co to 70osob^^

umnie teraz siedzi 35osob lol w dzien gra 50 osob i co? bedzie wiecej jak bd dedyk ^^

jestem zadowolony ze tu probojesz sie wywyzszac oznacza to ze sie boisz ze twoj serwer to nie wypal tak tak boj sie ^^ masz o co: ] nie wypowiadaj juz sie ...

32420042.png

Opublikowano

ShadowMoon i rofdzio dajcie sobie siana pod tyłki,i zajmijcie się swoimi serwerami ok? bo jak czytam tego flamewara to mam ochotę wyjebać se cegłą w głowe oO.

random.jpg

Opublikowano

Nie mogę z tego ciśnienia ShadowMoon'a xDDD

Człowieku, weź trochę jajniki ogarnij, bo cały czas się przechwalasz ilu masz graczy...Cieszysz się, że masz 80 osób - ale już nie powiesz, że rozdajecie Novy +9 komu popadnie...

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Serwer jest wlaczony tylko wtedy kiedy ShadowMoon jest na kompie?

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

@up

Krejzol ? A co to znaczy Ostatnio ktoś nazwał mnie Plebo też nie wiem

Ludzie ale wy jesteście Dziwni Przemawia was zazdrość czy co ?

I co że go nie stać na dedyka Ty nie powinieneś mu tego wytykać hmm ale zachowałeś się jak Prostak nie mylmy Prostaka z prostym człowiekiem Ale ty prostym człowiekiem nie jesteś... Przykro mi

Widzę grasz na Lifesrom i robisz nagonki na ten serv pewnie nie grając na nim i nie rozmawiając z gm...

@Edit

A nie sorry grałeś grałeś ii bardzo się denerwowałeś jak nie dostałeś novy...

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

po pierwsze to oni wchodza i bluzgaja bo sie boja o ten lfsro^^

novy rozdawalem na event i tak bedzie wipe wiedz nie ma co plakac juz nie bedzie dawanych itemow.

co do dedyka to mam inne wydatki

jezeli chodzi o raffffffdzia to jest dziecko nie na moim poziomie ma tam 13lat'ek bez mutacji i bez mozgu glupi debil i tyle.

ich caly team to nieogary , heh.

Lepiej zamknijcie mordy patalachy zajebane i poczekajcie do open wtedy sie wypowiadajcie.

Co do itemow 10th dgr jak ci moga nie dzialac? masz cos z globusem czy tylko udajesz? nie sa edytowane shopy jeszcze kretynie.

Ahh te polaczki peeel spamujace na pm/gg "dasz gm ; dasz sona ; zrobisz event"itp.

Delma oczywiscie tez spamowal o gm'a zebym mu dal sona itp noobek ma 13 lat i nie umie sie wyslowic ^^ - gadalem z nim skype loled.

32420042.png

Opublikowano

Dajcie mu spokój juz serwer d fajny ja tez sadze ze jeslli serwer wejdzie na dedyka bedzie duzo ludzi

Teraz nie ma lagow gra duzo ludzi okolo 60 +++

Na kazdym lvl mozna znalesc party bez prtoblemowo

Sadze ze was poprostu zazdrosc zjada ze jemu sie udalo stworzyc fajny serwer a nie jak Lf sro

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

Shadow, upomnienie od Smalt'a już było. Zobaczę w przeciągu najbliższych napisanych postów jakieś wulgaryzmy to powiem Ci tak samo jak Ty innym userom.

b577e893e102f.png

Opublikowano

Hmm, 2 serwery Offline, 2 serwery mają wprowadzić 12DG, 2 serwery wzięły się już do pracy, chyba się założyli kto pierwszy to wgra, albo co. ;p

@ShadowMoon

Nie obrażaj się <33. ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...