Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowa rotacja bohaterów

erbel123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tydzień 7 (1 listopad 2011)

Darmowa rotacja bohaterów:

- Galio

- Miss Fortune

- Singed

- Vladimir

- Sona

- Graves

Ps: Nie wiem dlaczego ale na chwilę obecną jest tylko 6 bohaterów w rotacji

Opublikowano

hmm pamiętaj że dziś jest święto i wielu ludzi nie ma czasu na grę lub pisanie na forum bo po cmentarzach lata -.-

graphic.png

Opublikowano

malza i vlada mam , mf grałem już chyba milion razy bo co 2 tyg w rotacji jest ... , jedynie graves i galio jak dla mnie nowość i gangplankiem nie grałem

NJxbd4x.png

Opublikowano

jedyne co mi sie podoba tutaj to GP, reszta przesadzili :X tera trzeba na drafcie banowac takiego op trynde i galio co by ci 1k z ulta nie walnął

167161466687770313241.png

Opublikowano

up

No niestety :P tą rotację uważam za dosyć fajną, prawie same rangedy. A i czemu jeszcze nie ma aktualizacji?

wobqx.jpg
Opublikowano

Nie przesadzajcie. Może dla was rotacja jest beznadziejna, ale dla innych może się wyjątkowo przydać. Z chęcią przetestuje Caitlyn :)

Wróciłem ;]

Opublikowano

Dlaczego musieli dać akurat Teemo? :< moja fejwryt postać... czekam do następnego wtorku... Ale nie powiem rotacja całkiem, całkiem. Najlepsza moja do tej pory. Czekam na rotację z Brandem, bo przemyślam jego zakup.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...