Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łowisko (speed hack, bot i niewalczące rybki) by Szakallt

Szakallt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodziło mu że linki masz podać w Code czyli

[code] (tutaj link do strony) pamiętaj aby usunąć spacje pomiędzy sleszem a "code" [/ code] 

[/code] a skany robisz na virustotal.com

PS: przykład Code

Virustotal.com:

http://www.virustotal.com/

Krycha a co do Ciebie to mam kilka zastrzeżeń:

Po pierwsze nie musisz wszędzie pisać żeby dawali linki w Code tylko po prostu to popraw, czyż nie na tym polega praca KidModa ?

Po drugi nie naskakuj na niego widać ze jest nowy 53 posty to nie wiele. Chłopak chciał pomóc innym pisze tuta a ty pewnie go zamkniesz bo zamiast poprawić linki i wstawić je w code wolisz zamknąć temat. To by było na tyle z mojej strony

Opublikowano

chodziło mu że linki masz podać w Code czyli

[code] (tutaj link do strony) pamiętaj aby usunąć spacje pomiędzy sleszem a "code" [/ code] 

[/code] a skany robisz na virustotal.com

PS: przykład Code

Virustotal.com:

http://www.virustotal.com/

Dziękuję już zmieniam

Opublikowano

http://virustotal.com

Masz przeskanować pliki na tej stronie a nie wrzucać stronę do tematu. I wkleić wyniki skanów.

Zmień stronę do pobierania plików np: hotfile, fileserve itd.

Masz na to 24 godziny, jeśli nie, to temat niestety zamknę.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Po pierwsze to nie jest twój bot tylko Bąbla i jest płatny, on nie wyraził zgody na kopiowanie i nie wiem czemu jest taki bezczelny dopisując ''by'' .

@edit Ile wirusków.

@edit Przerobiony stary kurpiqa ;\

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@OffTop - wyjaśnienie

Krycha a co do Ciebie to mam kilka zastrzeżeń:

Po pierwsze nie musisz wszędzie pisać żeby dawali linki w Code tylko po prostu to popraw, czyż nie na tym polega praca KidModa ?

Po drugi nie naskakuj na niego widać ze jest nowy 53 posty to nie wiele. Chłopak chciał pomóc innym pisze tuta a ty pewnie go zamkniesz bo zamiast poprawić linki i wstawić je w code wolisz zamknąć temat. To by było na tyle z mojej strony

1) Jako kidmod nie mogę edytować postów. A co za tym idzie? Brak możliwości dodania code. (Mod może)

2) Nie robię skanów bo na chwilę obecną nie mam antywira a nie chce sobie zawirusować kompa (wkrótce się to zmieni)

3) KidMod może: Zamykać/Otwierać/Podpinać/Odpinać tematy i edytować tytuł

/edit

4) Nowy? Data rejestracji 10 listopad 2010

Zamykamy temat (naszej dyskusji)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Po pierwsze to nie jest twój bot tylko Bąbla i jest płatny, on nie wyraził zgody na kopiowanie i nie wiem czemu jest taki bezczelny dopisując ''by'' .

@edit Ile wirusków.

@edit Przerobiony stary kurpiqa ;\

1 bot bobla jedynie na nieszarpanie ryb

2 wirusów nie ma są jedynie drobne mankamenty związane z tym ze program podpina się i edytuje inny z poziomu pamięci ram

3 bot na spining mój nie kurpiqa. Jedynie wzorowany na w.w. ale kod całkowicie mój

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...