Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DekaronEU] AFK Bot

szczepo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten bot jest płatny na 1 konto ma się około 3dni botowania a potem trzeba już bulić, jasne że można zrobić nowe konto i "cieszyć" się znowu 3 dniami ale jaki w tym sens?

Opublikowano

bot dziala bez placenia :) wiec niepisz ze jest platny ... mozesz go wyklupic ale to chyba poto zeby bocic na kilku kontach tak mi sie wydaje

czytalem ze miesiac dziala za darmo dlatego wstawilem tak jak pisalem dziala mi juz ponad miesiac i nic nieplacilem :)

Opublikowano

nierozumie jednaj rzeczy ... dlaczego blokuja tego bota tobie , mi nieblokuja ponad miesiac znajomym tez...

z kad masz internet ? stale zewnetrzne IP masz ?

Opublikowano

@szepo tylko Tobie i Twoim znajomym nie blokuje chyba... bot jest płatny okres ważności 3dni potem masz komunikat ze działanie bota na owym koncie jest wyczerpane (musisz zapłacić kartą kredytową aby dalej korzystać).

Opublikowano

wiec mowie czesc ma problemy ze im blokuje ja mam ponad miesiac i nic nieplace... tylko ze jakis powod musi byc dlaczego blokuje niektorym a niektorym nie...

Opublikowano

Mi również zablokowali bota, tylko że nie po trzecz dniach lecz po dwóch :P

Nie wiecie czy jest jakiś sposób aby móc korzystać dalej z niego za darmo?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...