Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym szybciej wbije 90-99lvl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema z racji tego ,że w tym roku piszę spr 3gim nie gram w metka w tygodniu tylko w weekendy a w tygodnie czytam tylko ku (mam na nie kasę nie ważne z kąd) i mam woja bodego 61lvl z Militarem oddaje matowe lody oddane 13 Aura M5 wirek i berek M6. Eq:Boga+7 kd defa+3

Żelek+7 Ebo+9 Fms +9 sr+11% biżuteria +1000Pż, i zastanawiam się nad zmianą postaci na Surke Wp. Ku czytał bym codziennie. I mam pytanie czy szybciej wbije 99lvl Surą wp od 1lvl-a + robienie eq w tygodniu i skile a w weekendy/święta exp czy tym wojem 61lvl + robienie eq w tygodniu i skile a w weekendy/święta exp?

Z racji tego że na woja ku jest droższe czytał bym 1 ku dziennie a na surze 2 czyli np. woj tylko Aura a Sura zbroja i Ostrze. eq z woja bym sprzedał i cześciowo zostawił na surze. Proszę o odp. Po gimnazjum mam 3 lata gry ( nie całymi dniami max 2-3h ).

Opublikowano

Sura WP - 3x TAK DZIEKUJEMY :)

Wiadomo ze sura, ostrze daje wiecej niz aura + 12 % do pz ( na P ) zbrojka daje 150 - 160 defa wiec tez cos + strach 37 % wiec to juz cos :)

Chociaz watpie ze 99 dobijesz ^^ gra sie skonczy na 80 max uwiez mi :)

Mozna zamknac chyba

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

surka wp lepsza do expa robienie dt metkow itp ale wbijać od początku lvl skille biolog to troche czasu ci zajmie. bodziakiem mozna grac wlasnie szkoda tego straconego czasu graj bodziakiem

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano (edytowane)

Sura WP, jak dobrze dajesz rade w V2 to w tydzień możesz jej dobić spokojnie +55lvl wojem +buff to WP-kiem z przyjemnością możesz expić na +80 w grocie. Chodź uważam tak samo jak inni, że jak wbijesz 90lvl to już będziesz kox, żeby wbić 99lvl musiałbyś mieć dużooo czasu, a nie gra w weekendy, a uwierz mi, że po gimnazjum jest naprawde dużo nauki, ja jestem w 1 TI i jest ciężko

Edytowane przez mati1995g
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...