Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witamu.png

Od niedawna zacząłem interesować się "skin-maker'stwem", spodobało mi się i zacząłem robić "zamówienia" w temacie... hm... no tym od zamówień ^^

Zrobiłem parę skinów i uznałem, że dosyć fajnie mi wychodzą i robiąc wasze zamówienia mógłbym się trochę jeszcze podszkolić. Ostrzegam! Skiny nie są pierwszej klasy, jakieś super wypasione, ani nic z tych rzeczy (chodzi mi o to, że dopiero się uczę). No dobrze... wystarczy tych "początków"... przejdźmy do konkretów. Jeżeli nie chcesz czekać kilku tygodni po napisaniu postu, zanim "ktoś zechce zrobić skina z Twojego zamówienia z tego tematu", nie chcesz czekać za długo, a chcesz już grać z (normalnym) wyglądem naszego bohatera? Może akurat mam wolny dzień i chętnie wezmę na siebie jakieś wyzwanie... a więc, jeżeli jesteś zainteresowany/a, skorzystaj ze:

wzri.png

1. Skin:

2. Skan:

3. Data oczekiwania:

4. Ogólne informacje:

5. Dodatkowe informacje:

*Pozwoliłem sobie skopiować wzór z tąd*

Przykład:

1. Skin: Minershoes

2. Skan: Virustotal

3. Data oczekiwania: 15 październik

4. Ogólne informacje: Twarz CTSG, biała bluza, słuchawki, niebieskie oczy, czarne długie odstające włosy, wzorek creepera na bluzie, czerwone buty, jasna karnacja

5. Dodatkowe informacje: Brak

wszystkiebypaputok.png

PAMIĘTAJ

Nie jestem człowiekiem idealnym i nie zawsze muszę mieć czas, wenę i chęć do zrobienia skina! Robię to z nudy, nie z przymuszenia!

Jeżeli podoba Ci się to co robię i uważasz, że na to zasługuję, walnij +'a albo 2

^^

sygnan.png

Piszę poprawnie po polsku pisze.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...