Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Wersja Torque Pod Nowy System Logowania

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zgadzam się z Grako Joymax nas chce wykonczyć a nawet jak by wszyscy mieli Premke to by nikt nie pograł bo by wszyscy DC dostawali-.-

Sillkroad to fajna gra ale nie do uratowania dziś próbuje tym autologgerem storzonym przez JM i gówno a wczoraj wbiłem w 50minut ;(

Dziś próbuje wbić przez chyba 3 godziny więc mam taki opis ''NO COMENT,,

ZtR FamiLieS

Opublikowano

ja wbijam na serva juz chyba od 16 i nie moge wbic server 3496/3500 i nic dalej nie wbija .... zaled.geymax.tr

Ach Ten Andy!
Opublikowano

Jak ci wyskakuje ze konfiguracja jest niewlasciwa to pobierz netframework 3.5 i bedzie git

Seiran95.jpg

Opublikowano

Torqe mi chodzi ale to logowanie co 20 sek jest żenujace GEYMAX chce nas poprostu wykończyć ( i tak premki nie kupie)D

Opublikowano

Jakie tam większe... Jak nie było tego badziewnego autologina to się przez torque wbijało max 5min,bo co 1sek logowalo,a teraz co 20sek to tragedia nawet z torque...

Opublikowano
ale za to masz wieksze prawdopodobienstwo wbicia na serwa przy 20 sec logowaniu :)

takie wbijanie za ja nawet ine wiem kiedy to sie buguje i czy wbija dalej , juz od wczoraj wbija i nic do tej pory wiec ??, widzialem na na forum geymaxa ludzie spamuja zeby to usuneli bo sie wbic nie da ... a nawet jak bym chcial kupic premek to jak ? kupie silki a na serva nie moge wbic to po co to dawali nawet ... :[[[[

Ach Ten Andy!
Opublikowano
takie wbijanie za ja nawet ine wiem kiedy to sie buguje i czy wbija dalej , juz od wczoraj wbija i nic do tej pory wiec ??, widzialem na na forum geymaxa ludzie spamuja zeby to usuneli bo sie wbic nie da ... a nawet jak bym chcial kupic premek to jak ? kupie silki a na serva nie moge wbic to po co to dawali nawet ... :[[[[

To czekasz to inspekcji i wtedy kupujesz ta premke ;P

NIe spamujcie jak to zle i zalowo logować sie co 20 sec bo warny sie posywią. Kiedyś recznie kod z obrazka przepisywaliście i wam to nie przeszkadzało.

76561198001815076.png
Opublikowano
To czekasz to inspekcji i wtedy kupujesz ta premke ;P

NIe spamujcie jak to zle i zalowo logować sie co 20 sec bo warny sie posywią. Kiedyś recznie kod z obrazka przepisywaliście i wam to nie przeszkadzało.

a napisz mi jeszcze tyko jedno kiedy jest ten bug co oni pisali w tym auto loginie ?? czy on caly czas chodzi ?? bo wiem ze tez trzeba restartowac gre...

Ach Ten Andy!
Opublikowano
a napisz mi jeszcze tyko jedno kiedy jest ten bug co oni pisali w tym auto loginie ?? czy on caly czas chodzi ?? bo wiem ze tez trzeba restartowac gre...

Jak ci requesting to connect to server trwa ponad 20 sec to znak ze client sie zwiesił i trzeba go zrestartowac.

76561198001815076.png
Opublikowano
Jak ci requesting to connect to server trwa ponad 20 sec to znak ze client sie zwiesił i trzeba go zrestartowac.

to po jakiego kija oni to robili jak nawet afk nie mozesz isc bo kur** nie wiesz kiedy to bedzie .. jaki zal , no ale dzieki :(

Ach Ten Andy!
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Panowie a ja mam coś takiego jak to pisali wcześniej

Sending login data

Disconnected

co mam zrobić

NIe ma wersji pod obecną wersje.

http://torquesro.info/clientless.html

Coming Soon

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...