Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Artyleria

JugensiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież to ile ktoś ma postów nie ma nic do jego doświadczenia w wocie. Może to być zarówno doświadczony jak i nie doświadczony gracz, jako że za dużo się nie wypowiadali i nie można określić, czy się znają na rzeczy, czy nie.

Co do tematu to tak zobaczyłem o co w ogóle jest taka wrzawa i wyczytałem, że Hummel ma nieco lepsze opancerzenie. Hmmm, taaaa... nie ma to jak odświeżanie starych tematów. :P

Opublikowano

@Up

To pisz, że po poście, a nie po ich ilości. A tak baj de łej to kończymy offtop :P

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

według mnie amerykanka jest dobra. Niemiecką rozwinąłem tylko do grilla i żałuję, że grałem.

Duży kąt obrotu działa jest plusem u amerykańskiej.

Rozrzut odłamków. Przydaje się bardzo więc tym zyskuje.

Niecelna- zgodzę się ale nie tak strasznie. Da się przyzwyczaić już po 100 bitwach.

Wolna i ładnie wygląda ;p

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

TheJeron78

Opublikowano

według mnie amerykanka jest dobra. Niemiecką rozwinąłem tylko do grilla i żałuję, że grałem.

Duży kąt obrotu działa jest plusem u amerykańskiej.

Rozrzut odłamków. Przydaje się bardzo więc tym zyskuje.

Niecelna- zgodzę się ale nie tak strasznie. Da się przyzwyczaić już po 100 bitwach.

Wolna i ładnie wygląda ;p

Słuchaj.. nie stosuj się za bardzo do tych rad, bo to było rok temo. Trochę się zmieniło.

ps. ale odkopałeś.. archelog co ?? ^_^

x

Opublikowano

Chujowy poradnik pozdrawiam.

Opisane bardzo mało w bardzo rozległy sposób.Z tego co pisze autor widać, że jest mało doświadczony. Wszystko jest zrobione nie starannie i na odwal się,

Opublikowano

mi się ten poradnik nie podoba... 'włącz shift wyłącz shift' , 'nigdy nie stójcie za skałami bo nie traficie'-'chowajcie się za skałą' gdzie tutaj jest sens...

'gdy ktoś za nami jedzie, nie piszemy mu, że ma odjechać' ... a kto ma zamiar sterczeć 15 minut w rogu mapki i patrzyć jak arta strzela?...

albo ten kto poradnik napisał jest "dzieckiem", albo debilem, który nie umie się wysłowić.

tyle. PA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...