Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xerias[Pl][Dedyk]

XeriasTeam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer lipa nie ma co grac : ) szkoda czasu sporeszta liczba graczy online mowi sama za siebie : ) serwer co chwile ma resety z byle jakich powodow ^.-

teoden.png

Opublikowano

No i serwer padł, bo pewno ga nie potrafi naprawić ch by działały normalnie.

gzpwk.jpg

Gram w League Of Legends , Metin 2 , Counter Strike.

Aktualnie? Czekam na Satab.

Opublikowano

Syf,kiła i mogiła.

Wypuścili niedorobiony serwer i łatają dziury w biegu.

Robią cały czas resety bez zapowiedzi.Ludziom po resetach znikają rzeczy,ale administracja bezradnie rozkłada ręce.

Skasowałem postać 88 lv i usunałęm klienta z dysku,bo szkoda nerwów.

Odradzam niezdecydowanym,bo zdecydowani już sami doświadczyli bólu i rozczarowania.

Opublikowano

Hue hue Xerias zezgonował szybko padłeś ;p

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Wypowiedz byłego [HA]NeverDead

Kur.. KoSa ty żeczywiście masz coś z głową chyba już wielu ludzi mi to piszę gdy ja byłem w Teamie takich problemów nie było.. handlarze wy edytowaliście tak? a Kto kur.. wgrał gotowusy i je edytował? Ty? bo chyba ja ... mało tego wypisujesz bzdury na mpc i na forum serwera.. że niby ty wszystko robisz a tak naprawdę :

Bank-jest mój -Ty go edytowałeś dopisałeś (skrytka bankowa Xerias)

Handlarze-są moje ja je edytowałem ty tylko coś tam edytowałeś

Ulepszanie zbroi - Ja zrobiłem ty tylko edytowałeś

Ulepszanie epików ? - Ja zrobiłem ty tylko edytowałeś

Ulepszanie eq smoka? - Ja zrobiłem ty tylko edytowałeś

questy-moje.. ty tylko edytowałeś

Drop yang?- Taki umiejętny jesteś że usunełeś tabelke odpowiadającą za drop yang musiałem włączać swój serwer i od siebie kopiować bo nawet dropu yang by nie było

A co do wypowiedzi ludzi z teamu mają racje bo Ty jesteś jakiś dziwny KoSa znam Cie pare ładnych lat gdy byłeś w Teamie MT5 Ty , SurMix , Slim , DeadMen , Tasak (Moderator) każdy z was pełnił swoją funkcje wzorowo i do każdego z was miałem gg gdy wylecieliście każdy z was znalazł u mnie wsparcie i przyjaciela próbowałem wam pomóc stawałem za Slimem i Tobą pisałem Posty.. ale dobrze wiesz jaki był Sacon .. Wracając do tematu boże KoSa co się z Tobą dzieje ja wgl Cie nie poznaje wolałem Cie jak byłeś zwykłym człowiekiem bez praw w chorej grze teraz masz HA i myślisz że jesteś bosem ? Człowieku ogarnij się bo jeśli sam się teraz nie ogarniesz to życie Cie ogarnie jak dostaniesz 1,2 w pizde to się nauczysz.. szanować kolegów..

Wypowiedz na temat rozdawania eq :

A więc Panie HA KoSa.. też mnie oskarżałeś że rozdawałem eq ludziom a powiem Ci że żeś to wymyślił żeby mnie się pozbyć po tym wszystkim co dla was zrobiłem nawet uploadowałem Clienta dla waszego serwera siedziałem do 2 w nocy żeby ludzie mieli jak grać a to że wy nie umiecie ogarnąć serwera.. to już nie mój problem gdyby współpraca z wami mi się układała pomógł bym wam .. Nikt nigdy nie rozdawał eq... i powiem Ci jeszcze coś panie HA za 10.. jeśli ktoś na tym serwerze rozdawał eq to tylko Ty.. bo gdy byłeś w Teamie MT5 ja grałem tam ponad 4 lata byłem 1 graczem grającym na tym serwerze.. i nigdy nie widziałem wilqa pojawił się z nikąd ja z każdym wygrywałem na pvp a z nim nie mogłem bo jak potem się okazało miał eq od GM podobnie jak JOINTOWO kozak za 10.. który dostał lvl i eq.. dopiero po moim poście został mu cofnięty lvl o 10 lvl w dół.. i miał scana eq... teraz.. ten cały wilq gra na waszym serwerze miał 250 lvl i eq którego nie dało się robić .. tłumaczyłeś mi się że to nie ty dałeś mu lvl i eq.. ale prawda jest taka że to ty cały ten syf.. z MT5 ściągasz na Xeriasa.. więc nie oskarżaj ludzi o coś czego nie zrobili bo gdybym tylko chciał na Ciebie też bym miał sporo brudków które nosisz pod swoimi pazurkami więc ogarnij się człowieku.. Mówiłem Ci idz na siłownie.. wyładuj emocje i wróc albo poprostu zwal sobie..

Po krótce:

Ten serwer nigdy nie zostanie do końca ogarnięty.. Team to dzieci 14-17 lat jedynie Sponsor Admin ma 25 lat w co nie wieże bo robi spore błędy jak to mi napisał : "Serwer ma być ogarnięty ja się nie mieszam w to bo się nie znam" To pytanie do waszego sponsora.. : Po chu.. stawiasz serwer jak nie masz zielonego pojęcia o edycji plików serwerowych tak jak reszta tej twojej ekipy.. edytują Ci pliki ludzie którzy z edycją plików serwerowych mają doczynienia 1 raz.. Krzywdzisz tym ludzi bo może byś kur.. człowieku pomyślał o ludziach grających na tym serwerze a nie tylko skur.. latasz i sprawdzasz stan konta czy wpłyneła Ci jakaś kaska z iso.. ludzie grający na twoim... grają , kupują smocze monety by wesprzeć Ci ten .. syf.. .

Ogólnie nie polecam serwera gdyż team.. to banda oszustów .. i dzieci ..

Ps: Kosa potym wszystkim co dla Ciebie zrobiłem .. Nigdy Ci tego nie wybacze.. Ja już współpracuje z innym serwerem mnie każdy wezmie znam się na tym co robie.. gdyby współpraca z wami mi się układała pomógł bym wam stworzyć zaje.. serwer..

http://img545.imageshack.us/img545/4607/gm2l4n86gbkev.png

Opublikowano

na wstepie mowie ze dziki teamowi najgorszY serwer na jakim gralismy naprawde nie warto grac team to dzieci po 12 14 lat banda partaczy 20 resetow dziennie i nadal wiekszosc rzecy nie dziala poprostu zwykle pospolite smiecie pozdrawiamy goraco:*

Opublikowano

Nie polecam serwera największy syf na jakim grałem pełno bugów jakiś jebn**** system ulepszeń codziennie po pare resetów nie ogarnięty team jakiś gm kamiloss rozdaje podobno eq tak przynajmniej mówił inny gm itemki z navi NIE POLECAM !!

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...