Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Mod hack - Minecraft 1.8 / 1.8.1 (Nowe opcje w menu gry)

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mod mi się nie podoba jak dla mnie hmm widzialem wiele wiele innych podobnych modow wsystkie prawie sa takie same tylko maja inne wnetrne itp ;)

NIE POLECAM ;P

Opublikowano

niestety ale u mnie nie działa zaraz po wejściu na singla zapisuje chunki a po wejściu na multiplayer widać tylko dirt (tło)

mam zainstalowane modyfikacje takie jak :

Smart Moving

Flan's Player API

Mod Loader

Zombe modpack tylko cheat ;)

EDIT: po spatchowaniu gry działa dobrze, prawdopodobnie kolidował któryś z wyżej wymienionych modów :P

Opublikowano

niestety ale u mnie nie działa zaraz po wejściu na singla zapisuje chunki a po wejściu na multiplayer widać tylko dirt (tło)

mam zainstalowane modyfikacje takie jak :

Smart Moving

Flan's Player API

Mod Loader

Zombe modpack tylko cheat ;)

EDIT: po spatchowaniu gry działa dobrze, prawdopodobnie kolidował któryś z wyżej wymienionych modów :P

Nie ,które mody się nie lubią i przez to wgl nie działa gra. Musisz od nowa instalować mody sam mod loader , toomanyitems , SPC + ten mod i dziala mi

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam mod sie dobrze sprawuje jak narazie :)

EDIT : Czy malware to jakis rodzaj wirusa? Pytam dlatego ze tak wyswietla na skanie .

<3

Koza Gold

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...